Sztárban sztár Scatman John Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztárjának negyedik adásásban Scatman John bőrébe bújt Varga Győző. Produkcióját a nézők imádták, amit a Facebookon hangot is adtak, a zsűri kevésbé. 

A közösségi oldal tanúsága szerint kiválóan szórakoztak a nézők Varga győző előadásán. Bár többen úgy vélték, a női szerep jobban áll neki, sokan írtak arról, nagyon passzolt hozzá az idősebb férfi karaktere. "Győző bácsi szüretkor, ha a magyar paraszt elkezd énekelni" - nevetett Tilla az előadás után és Havas Henrik is jókat nevetett Varga Győző angolján. "Én büntetném ezt az angol kiejtést" - kontrázott Claudia és hozzátette, eddig ez volt Győző legjobb produkciója.

Nem volt könnyű dolga Győzőnek, ugyanis angolul is meg kellett tanulnia hadarni. "Szerencse, hogy tudok gyorsan beszélni" - mondta a felkészülés alatt, ám előadás után bevallotta, egész héten ezt tanulta. Nos, ez a színpadon is kiválóan ment neki, a produkciót a zsűri 36 ponttal jutalmazta.

Újabb übercuki fotón mutatta meg Nádai Anikó kisfiáthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-ujabb-ubercuki-foton-mutatta-meg-nadai-aniko-kisfiat.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szereplője szívesen enged betekintést a rajongóinak életébe...TV + Sztárok--Tilla: "Szeretlek, Kriszta" http://www.life.hu/sztarok/20151018-18-eve-nosult-meg-till-attila-a-tv2-musorvezetoje.htmlKözösségi oldalán osztotta meg esküvői képét Tilla. TV + Sztárok--Orr nélkül született a baba - A világon csupán 47 ilyen esetet regisztáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-orr-nelkul-szuletett-a-baba.htmlNagyon ritka, veleszületett betegséggel jött a világra a kis Eli. A babának hiányzik az orra. Ilyen rendellenességel mindössze 47-en születtek a világon. TV + Sztárok--Sztárban sztár - Nagyot változott a világ Peter Sramek körülhttp://www.life.hu/sztarok/20151015-peter-sramek-a-sztarban-sztet-szlovak-enekese-szuletesnapjan-koltozott-fel-budapestre.htmlA Rising Star szlovák anyanyelvű és magyarul alig tudó versenyzőjét beválasztották a legnézettebb hazai produkcióba, a Sztárban sztárba. Levált a családjáról, Budapestre költözött, és egyre jobban beszél magyarul. A nézők pedig hétről hétre díjazzák szorgalmát és tehetségét, rengetegen szavaznak rá.TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél"http://www.life.hu/sztarok/20151018-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-eloadoja-munkarol-sikerrol-szerelemrol-csaladrol-meselt.htmlBoldog és szerelmes, ráadásul a sikerei csúcsán van és a Sztárban sztár című műsorban is elismerést elismerésre halmoz Tóth Gabi. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huKi kellett sípolni Oláh Ibolyát a Friderikusz-műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-ki-kellett-sipolni-olah-ibolyat-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlA szókimondó énekesnő nem nagyon árnyalta véleményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.