Ki kellett sípolni Oláh Ibolyát a Friderikusz-műsorban

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szókimondó énekesnő nem nagyon árnyalta véleményét. 

A TV2 Összezárva Friderikusszal című műsorában Oláh Ibolya száján olykor olyan szaladt ki, amit a szerkesztőknek ki kellett sípolniuk. Fridi többek között arról is faggatta az énekesnőt, hogy érik-e támadások cigány származása miatt, Ibolya pedig őszintén válaszolt.

Claudia: "Tilla olyan jó pasi hogy ez egy fontos kémiai anyag nekem"http://www.life.hu/sztarok/20151018-liptai-claudia-es-tilla-a-kozos-musorvezetesrol-meselt.htmlLiptai Claudia a TV2 kamerái előtt mesélt arról, miért szeret Tillával műsort vezetni. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián élete újra édes - A SuperTV2 realityjében látjuk viszonthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-berki-krisztian-es-hodi-pamela-az-edes-eletben-szerepelnek-ujra.htmlVasalós promóvideóval harangozta be a TV2 Berki Krisztián Édes élet-beli szereplését. A macsó azonban most nem a heréjét, hanem babaruhát vasal. TV + SztárokOrigoTóth Gabi: "Nem a megbotránkoztatás vagy a magamutogatás a cél"http://www.life.hu/sztarok/20151018-toth-gabi-enekesno-a-sztarban-sztar-eloadoja-munkarol-sikerrol-szerelemrol-csaladrol-meselt.htmlBoldog és szerelmes, ráadásul a sikerei csúcsán van és a Sztárban sztár című műsorban is elismerést elismerésre halmoz Tóth Gabi. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huÚjabb titokra derült fény! Michael Jackson meztelenül fürdőzött a világhírű színésznőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-michael-jackson-meztelenul-furdozott-jane-fondava-es-greta-garboval.htmlGondoltad volna, hogy a popsztár együtt nudizott a legnagyobb színésznőkkel? Jane Fonda árulta el a titkot. TV + Sztárok--Wow! Király Viktor annyira menő, hogy koncertet ad New Yorkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151017-kiraly-viktor-annyira-meno-hogy-koncertet-ad-new-yorkban-instagramon-tette-kozze.htmlA Life.hu riportere korábban Király Lindát kapta mikrofonvégre, aki öccse sikereiről beszélt. Viktor ugyanis már annyira népszerű a tengerentúlon, hogy fellép a Nagy Almában.TV + SztárokOrigoEzért nem szereti a nevét Oláh Ibolya- Túl hosszú!http://www.life.hu/sztarok/20151016-ezert-nem-szereti-a-nevet-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya lesz vasárnap Friderikusz Sándor vendége. Az énekesnő elárulta a házigazdának, mit nem szeret magán. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.