Csonka András: "Nagyon nagy pszichés teher volt..."

TV2 Sztárban sztár Csonka András kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit túlvállalta magát Csonka András a Sztárban sztárral, ami nehezen fért el napirendjében a színházi munkái mellett. A műsorban való szerepléséről a kiesés után mesélt Csonka András a Life.hu riporterének. 

Ezúttal Csonka Andrásnak - akit Majka szájon csókolt - kellett távoznia a Sztárban sztár színpadáról. De mit gondol a színművész a kiesésről? Szerinte miért ment fejjel a falnak azzal, hogy elvállalta a műsorban való szereplést? És mit üzenne a kommentelőknek? Többek közt ezekről a dolgokról mesélt a Life.hu riporterének.

ÉNB Ricsi üvegkoporsókkal keresi a kenyeréthttp://www.life.hu/sztarok/20151019-enb-ricsi-ubegkoporsokat-keszit.htmlEgészen szokatlan dolgokat készít az Éjjel-nappal Budapest legújabb sztárja, Ricsi, aki üvegesként és plexisként keresi kenyerét. TV + SztárokOrigoMegvan, kivel párbajozik először Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20151010-megvan-kivel-parbajozik-eloszor-a-the-voiceban-kiraly-viktor.htmlNyilvánosságra került, kivel kell elsőként párbajoznia Király Viktornak az amerikai The Voice-ban. TV + SztárokOrigoGyőzike megdöbbentő bejelentést tett http://www.life.hu/sztarok/20150930-gyozike-megdobbento-bejelentest-tett-ujra-osszeall-a-romantic-egyuttes.htmlHa minden igaz, Győzike újra színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy! Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Szex és New York Charlotte-ja felett is eljárt az idő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kristin-davis-a-szex-es-new-york-charlotte-karaktere-nagyon-megoregedett.htmlKristin Davis már 50 éves, és szépészeti beavatkozások ide, vagy oda, kora bizony egyre inkább nyomot hagy az arcán. A Szex és New York Charlotte-ja ugyanakkor még most is ragyogóan gyönyörű! TV + Sztárok--Ambrus Zoltán elárulta, miért hagyta ott az Irigy Hónaljmirigyethttp://www.life.hu/sztarok/20150920-ambrus-zoltan-elmondta-miert-hagyta-ott-az-irigy-honaljmirigyet.htmlMa sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.TV + Sztárok--Istenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.