Ígéretet tett Liptai Claudiának Gesztesi Károly

színész Gesztesi Károly Liptai Claudia Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb a Karinthy Színház Csalogány családjában, a múlt héten pedig a Grease premierjére kellett beugrók keresni Gesztesi Károly helyett. A színész egészségügyi okokra hivatkozott, amelynek következtében látásproblémákkal küzd. Mindeközben az Estére szabad a kecó, avagy londoni szextett című darabban hétfőn és kedden is színpadra lépett. 

A színész elmondta a Borsnak, hogy miért van az, hogy egyes előadásokat elvállal, más szerepeket pedig inkább még nem venne vissza. "A 'földszintes' előadásokat le tudom játszani, de a Grease-t még nem. A Karinthy Színházzal abban maradtunk, mivel Máté fiam nagy energiákat ölt a darabba, ő játssza legalább decemberig. Így vagyok Hujber Ferenccel is, aki a Grease-ben helyettesít. Ebben az alkotói csapatban vannak olyanok, akik azt szerették volna, hogy azonnal vegyem vissza a szerepet, mondván, a nevemmel jobban el lehet adni a jegyeket, de abban maradtunk a jogtulajdonossal, hogy inkább ne. Színházi körökben egyébként sem illik be­menni három-négy előadásra, aztán nem sokkal később visszavenni a szerepet" – mondta Gesztesi.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színész azt is elmondta, hogy volt feleségének, Liptai Claudiának is ígéretet tett: nevezetesen, hogy fél évig pihen, nem vállal komolyabb feladatot.

"A kötelezettségeimnek eleget kell tennem, ugyanakkor Claudia bölcs asszony, érdemes rá hallgatni. A válásunk után volt olyan időszak, amikor ő hallgatott rám. Most engem sodort az élet olyan helyzetbe, amikor kicsit nehezebb. Nem azt mondom, hogy barátok vagyunk, de segítjük egymást" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.