Nagyon cukin izgul Aleska Diamond

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
színész Édes Anna Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu riportere Aleska Diamondot csípte el egy különleges napon. 

Aleskának a prózai részek mellett énekelnie is kell az Édes Anna című darabban. Különleges dolog volt számára, hogy dalra kellett fakadnia, és azt is elárulta, mi jelentett számára még kihívást a szerepben.

Átok ül az osztrák szépségeken? 5 év alatt hárman haltak meghttp://www.life.hu/sztarok/20151023-ena-kadic-osztrak-szepsegkiralyno-marie-christine-gessingert-modell-es-sabrina-rauch-modell-halala.htmlA német Bild szerint a napokban elhunyt Ena Kadic szépségkirálynő a harmadik azon modellek sorában, akik valamilyen tragédiával végződött balesetben vesztették életüket. TV + Sztárok--Csobot Adél meglepő kijelentést tett SP-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-csobot-adel-meglepo-kijelentest-tett-sprol.htmlGőzerővel készülnek a Sztárban sztár versenyzői a vasárnapi megmérettetésre. A TV2 kamerái elkísérték őket a próbákra. TV + SztárokOrigoNézd meg Nótár Mary egymillió forintos kutyáját!http://www.life.hu/sztarok/20151022-megmutatjuk-notar-mary-enekesno-egymillio-forintos-kutyajat-a-pomeraniai-torpespiccet.htmlAz énekesnő nagyon régóta vágyott egy kutyusra. Puszi egy pomerániai törpespicc, ez a fajta egyre népszerűbb a sztárok körében, ilyenje van például Gwen Stefaninak és Sarka Katáéknak is.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÖsszebújós szelfit készített Rubint Réka és Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20151021-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-sarka-kata-modell-kozos-szelfin-tundokolt.htmlA fitneszedző és a modell barátnős fotón pózolt, és igazán jól mutattak egymás társaságában. TV + SztárokOrigoLemezt ad ki a Bosszúállók sztárja, Jeremy Rennerhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-jeremy-renner-lemezkiadason-tori-a-fejet-mar-studioba-is-vonult.htmlA világhírű színész a hírek szerint nem csak a mozivásznat akarja meghódítani, hanem énekesi ambíciókra tör. Hamarosan stúdióba vonul, ahol felveszi első lemezét. TV + Sztárok--Ördög Nóri könyvet írthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-konyvet-irt-pozitiv-cimmel.htmlA műsorvezető pontosan tudja, milyen küzdelem, amikor egy nőnek nehezen jön össze a teherbeesés, ezért egy könyvvel segít azoknak, akiknek tanácsra és támogatásra van szüksége. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.