Peter Srámeknek még a nadrágja is Laár Andrásosan volt felhúzva

Fotó: Tv2 -
Laár András Sztárban sztár Peter Srámek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek produkcióját imádta a zsűri, ahogy a színpadon ülő élő makákót is, ami az Afrika című dalhoz járt.

Bereczki Zoltántól 10 pontot érdemelt Peter Srámek, nem csak azért, mert teljesen pontosan énekelt, de még a nadrágja és épp úgy fel volt húzva tüdőig, mint Laár Andrásnak a KFT-s korszakban. A zsűri többi tagja is lelkesedett Peter produkciójáért. Na, és a fogak! Zseniális!

Forrás: TV2
Ez a hat szám félmilliárdot ér - Tied a nyertes szelvény?http://www.life.hu/news/20151025-hatos-lotto-nyeroszamok-oktober-25.htmlAhogy minden vasárnap, ma is kihúzták a hat bűvös számot. Valaki ma nagyon boldog lesz. NewsThinkstockHozzábújt a fóka az utazó pasihoz - Ennél cukibb ma már nem leszhttp://www.life.hu/news/20151025-hozzabujt-a-foka-az-utazo-pasihoz.htmlA nap mázlistája biztosan az a fickó, aki egy fókával utazhatott és az állat a hátához simult. NewsOrigoHolnap reggel egy órával tovább alhatunk! http://www.life.hu/news/20151024-vasarnap-hajnalban-oraatallitas-lesz-atterunk-a-teli-idoszamitasra.htmlOktóber 25-én kezdődik a téli időszámítás, az órákat vasárnap hajnalban kell 3 óráról 2 órára visszaállítani - közölte az MTI. A MÁV-Start arról tájékoztatott, hogy nemzetközi és belföldi járatokat is érint az óraátállítás. NewsThinkstockAz Omega dobosa életet mentett a karamboljávalhttp://www.life.hu/news/20151024-debreczeni-ferenc-megmentette-egy-no-eletet-azzal-hogy-karambolozott-a-zebran.htmlDebreczeni Ferenc a minap egy piroson átszáguldó autóssal ütközött, ami ha nem történik meg, akkor a jármű elsodor egy várandós asszonyt. Bár a zenész autóján több milliós kár keletkezett, ő nem bánja, hiszen életet menthetett. NewsOrigoTöbb száz férfival kellett szexelnie a feleség - Férje kényszerítette prostitúcióra a nőthttp://www.life.hu/news/20151023-egy-parizsi-not-prostituciora-kenyszeritett-a-ferje-tobb-mint-2700-ferfival-kellett-szexelnie.htmlMind az asszonyt, mind pedig a férfit letartóztatta a rendőrség, ám a hírek szerint egyedül csak a férfire várhat börtönbüntetés a prostitúcióra való kényszerítés és az ebből húzott anyagi haszon miatt.News--Magyar idegenvezető lett a világ egyik legjobbjahttp://www.life.hu/news/20151023-szoke-zsuzsi-idegenvezeto-lett-a-vilag-egyik-legjobb-idegenvezetoje-a-the-guirdan-szerint.htmlA The Guirdan a budapesti Szőke Zsuzsit és az őt alkalmazó magyar céget is beválogatta a világ legjobbjai közé.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.