Felrobbant az internet - Lovasi Andrást alázta a Sztárban sztár zsűrije

Tóth Gabi Sztárban sztár Lovasi András Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Sztárban sztárja adásában Tóth Gabi ezúttal Lovasi András bőrébe bújt. A zsűritagok meg is ragadták az alkalmat, hogy a zenészt savazzák egy kicsit, egyedül Liptai Claudia vette védelmébe, mondván, Lovasi százezrek idolja, ráadásul jó pasi.

A kommentelők kiakadtak a zsűri értékelésén. Többen úgy vélik, az ítészek rosszul tették, hogy Lovasin gúnyolódtak, amit az alábbi videóban meg is nézhetsz.

Véleményeket a műsor Facebook-oldalán olvashatsz, azokból válogattunk:

"Csak tudnám, hogy mer egy valóságshow-ból szabadult senkiházi fikázni egy olyan embert, mint Lovasi. Havason meg sem lepődök. Ha az irigység fájna..."

"Gabi jól tolta a dalt, nincs ezzel semmi gáz. Viszont az egyre inkább dühítő, hogy Majka mennyire el van szállva magától. Ha olyan előadóhoz nyúlnak, akinek kicsit mélyenszántóbbak a dalszövegei, az azonnal fikázás tárgya, csak azért, mert Majka a "Hey Yo"-nál bonyolultabb szövegeket képtelen értelmezni."

"Tetszett a produkció a héten is, és Gabi, téged is kedvellek, de az nagyon nem tetszett, hogy a zsűri néhány tagja és te is leszóltátok az eredeti előadót és dalt. Lehet a műfajt nem szeretni, de egy igazi művész ne szóljon már le egy másikat, ráadásul ne egy Lovasit, aki egy Kossuth-díjas művészünk, és kiemelkedő a magyar zeneiparban..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.