Sugárzik az új munkájától Kulcsár Edina

modell fotó műsorvezető Kulcsár Edina Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lányának választott modell még szeptember végén vállalta el a szülési szabadságát töltő Gombos Edina pozícióját az Aktív című műsorban.

Bár rengeteget dolgozik, mégis szentel időt rajongóira Edina, aki szinte naponta lep meg egy kedves bejegyzéssel minket a saját Facebookján. Pár héttel ezelőtt került először tévéképernyőre, de hamar belerázódott az új feladatokba. A közösségi oldalán most egy rövid írást tett közzé, melyben mesélt követőinek az elmúlt napok eseményeiről.

Kulcsár Edina Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

"Sziasztoook!

1 óra, és ismét látható leszek az Aktívban! Szeretem nagyon ezt a munkát!!! Ígérem írok nektek ma egy kicsit többet magamról, mert mostanában sajnos nem volt energiám kezelni úgy az oldalam, mint ezelőtt! Azt viszont nem szeretném ha más kezelné, mert az már nem lenne olyan... !
Most van egy kis fennforgás az életemben, (de minden rendben van ) és ez az oka a kissé elhanyagolt beszámolóimnak!
Remélem nem haragszotok! Nagyon köszönöm nektek, hogy továbbra is mellettem vagytok, illetve hogy egyre csak nő és nő a követőim száma!
Ez nekem nagyon sokat jelent! " -
írta Edina.

Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos Dalma már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoSzűz cselédlányként is jól érzi magát Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20151027-cseledkent-is-jol-erzi-magat-aleska-az-edes-anna-musicalban.htmlEgyszerű, szürke cselédruhában állt színpadra Aleska Diamond, akit pár éve még szexi öltözékben vette át egykori szakmája Oscar-díját. Emese Kosztolányi Dezső Édes Annájának musical változatában debütált, színésznőként. TV + SztárokOrigoCsak engedéllyel változtathat a frizuráján Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151024-liptai-claudia-a-tv2-engedelyevel-vagathatja-le-vagy-festetheti-be-a-frizurajat.htmlA népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. TV + SztárokOrigoEggyel többen lettek Som-Balogh Edináék, örökbefogadtakhttp://www.life.hu/sztarok/20151021-eggyel-tobben-lettek-som-balogh-edinaek-egy-menhelyes-kutyus-fogadtak-orokbe.htmlSom-Balogh Edináék egyre nagyobb családot mondhatnak magukénak. Kisfiuk, Noel mellé újabb családtag érkezett. TV + SztárokOrigoKirály Viktor tudta, hogy nem ő nyeri a párbajthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiraly-viktornak-most-kezdodik-igazan-a-kemeny-munka-szallodaba-koltozott.htmlKirály Viktor bejutott az amerikai Voice élő show-jába. Szülei, akiket a képernyőn az énekes mellett láttunk, itthon nézték végig a korábban felvett adást, és pont úgy izgultak, mintha újból a stúdióban szorítottak volna Viktorért. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lányának nem lesz saját naptárahttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiszel-tunde-lanyanak-hunyadi-donatellanak-nem-lesz-sajat-naptara-mint-edesanyjanak-aki-naptardiva.htmlA naptárdíva gyönyörű lánya szívesen pózol édesanyja mellett, de önmegvalósításra nem vágyik. A díva oldalán ugyanis remekül érzi magát a fotókon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.