Ördög Nóri: "Ezt a szörnyűséget nem lehet kitörölni"

kampány TV2 tetanusz Ördög Nóra Afrika szörnyűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető egy teljes hetet töltött Angolában egy olyan kampány keretén belül, amely a tetanuszfertőzés ellen lépett fel. Nóri az mesélte, rengeteg borzalommal szembesült, amit sem elképzelni, sem elfelejteni nem lehet.

Ördög Nóra közelebbről megismerhette az afrikai gyermekek életét. A műsorvezető még emésztgeti az életre szóló élményt. „Tudtam, hogy hova megyünk, milyen körülmények közé, de erre nem lehet felkészülni. Amikor azok a szagok, azok a ízek, és minden, amit látsz fotókon, valósággá válik, azt nem lehet előre elképzelni" – mesélte Nóri, aki a kampányról is beszélt, amelynek az a célja, hogy eltöröljék a világon a tetanuszfertőzést.

Nóri arról is mesélt, hogy gyermekei hiányoztak neki, és rettegett attól, hogy kislánya, Mici megharagszik rá: "Amikor először felkértek, azt éreztem, hogy erre vágytam, aztán a második gondolatom az volt, hogy nem hagyhatom el egy hétre a gyerekeimet. Azt tudtam, hogy jó kezekben lesznek, de velem mi lesz, hogy élem túl, hogy nem látom őket, és amikor hazajövök, mi lesz, ha Mici nem fog szóba állni velem" - mesélte Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.