Kész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordra

Forrás: V Magazine, althistory.wikia.com -
Brad Pitt hasonlóság Robert Redford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje.

Hogy Brad Pitt mennyire hasonlít Robert Redfordra, az nem újdonság: a Life.hu korábban itt vetette össze a két sztárt, akik annak idején a Kémjátszma című filmben szerepeltek együtt.

Forrás: V Magazine, althistory.wikia.com

Ezt a vonalat igyekezett tovább vinni a V magazin legújabb számában, amelynek címlapjára Angelina Jolie ikonikus férjét választotta, és a hetvenes évek hangulatába öltöztette. Persze nem maradhatott el az ilyenkor szokásos beszélgetés sem: tudd meg itt, milyen a házasélet Angelina Jolie mellett!

Vilmos herceg: "A célom, hogy édesanyámra hasonlítsak" http://www.life.hu/csalad/20151020-vilmos-herceg-meghato-beszedben-emlekezett-meg-elhunyt-edesanyja-tetteirol.htmlMegható beszédet mondott a Child Bereavement UK nevű szervezet eseményén Katalin hercegnő férje. Vilmos érzelmes beszéde többeknek is könnyet csalt a szemébe. Család--Ilyen az élet Angelina Jolie oldalán: Brad Pitt őszintén vallott házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20151029-brad-pitt-szinesz-oszinten-vallott-hazassagarol-angelina-jolie-rol-es-csaladi-eleterol.htmlElismert színész, 6 gyerek büszke édesapja és övé a világ egyik leggyönyörűbb nője – Brad Pitt a V magazinnak adott interjújában avatta be az olvasókat, milyen az élet Angelina Jolie oldalán. Család--Gáspár Laci kiakadt a kulisszák mögött: Érzékenyen érintette az összehasonlításhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-gaspar-laci-enekes-kiakadt-a-sztarban-sztar-kulisszai-mogott-amikor-egy-rajzfilmfigurahoz.htmlJabin Peti a TV2.hu kamerája előtt faggatta a sztárokat átváltozásukról, Lacit érzékenyen érintette az összehasonlítás a nagydarab rajzfilmfigurával.TV + Sztárok--Hol van Brad Pitt? Férje nélkül tért haza Kambodzsából Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151029-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-szinesz-nelkul-erkezett-haza-los-angelesbe-kambodzsarol.htmlHiába utazott felesége után Kambodzsába Brad Pitt, Angelina Jolie nélküle érkezett vissza a Los Angeles-i repülőtérre. Intim--Chaplin-díjat vehet át Robert Redfordhttp://www.life.hu/kult/20150312-chaplin-dijat-vehet-at-robert-redford.htmlRobert Redford kapja idén a New York-i Lincoln Center Charlie Chaplinről elnevezett életműdíját. A rangos elismerést Barbra Streisand nyújtja át, aki az 1973-ban bemutatott Ilyenek voltunk című filmben volt Redford partnere.Kult--Sienna Miller végre tisztázta, mi van közte és Brad Pitt közötthttp://www.life.hu/intim/20151020-sienna-miller-szineszno-vegre-tisztazta-mi-van-kozte-es-brad-pitt-kozott.htmlA színésznő egy rádióműsorban tette világossá Angelina Jolie férjéhez fűzött állítólagos viszonyát. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.