Te láttad már Madonna és Katy Perry fura párzási táncát?

Katy Perry táncolás tánc Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna és Katy Perry egyedül is képesek hatásvadász, vicces, túl szexi vagy más módon emlékezetes produkciókat színpadra vinni. Na, de mi történik, ha a két őrült díva együtt áll színpadra.

Katy Perry twerkelni kezdett a színpadon, amit a pop nagyasszonya, Madonna nem hagyhatott szó nélkül. Magára akarta vonni a közönség figyelmét, amit sikerült is, csak épp egy szörnyen idétlen, békaszökdécselős produkcióval. Mi megbocsátjuk neki, hiszen ő Madonna, de azért az biztos, hogy egy ilyen tánccal a Szombat esti lázból kiesett volna.

Elolvadunk! Kiskori képet posztolt magáról Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20151030-adele-enekesno-kiskori-kepet-posztolt-magarol.htmlAz énekesnő is beállt a „Throwback Thursday” (#TBT), vagyis a „Visszatekintő csütörtök” képet posztoló sztárok közé – aminek mi kifejezetten örülünk.TV + Sztárok--Richard Gere több millió lájkot gyűjtött hajléktalankénthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-richard-gere-hajlektalan-fotojat-imadtak-az-interneten.htmlTime Out of Loud című legújabb filmjében hajléktalant alakít a sármos színész, akit szerepe óta különösen foglalkoztatja a hontalanok helyzete.TV + Sztárok--Az internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből.TV + Sztárok--Kész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordrahttp://www.life.hu/sztarok/20151030-brad-pitt-szinesz-es-robert-redford-szinesz-hasonlitanak-egymasra.htmlAz 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje. TV + Sztárok--Bartha Zsolt visszatér! Rékasi újra forgat a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-rekasi-karoly-ujra-forgat-a-baratok-koztben.htmlRemek hírt tettek közzé a Barátok közt hivatalos Facebook oldalán! Bartha Zsolt visszatér a Mátyás király térre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNövényi Norbert: Nem érte meg lemondani a családról a sportsikerekérthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-novenyi-norbert-nagypapa-lett-ugy-erzi-mem-erte-meg-lemondani-a-csaladrol-a-sportsikerekert.htmlHárom hónapja nagypapa lett Növényi Norbert. A birkózó olimpikon és MMA világbajnok nem hagyna ki egy napot sem úgy, hogy ne lássa unkáját. A családi otthon melege ma már elsőbbséget élvez az életét főleg a küzdősportnak szentelő birkózónál TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.