Borzalmas zombivá vált Baukó Éva

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
VV Éva Baukó Éva zombi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva elég ronda és ijesztő lett - Halloween alkalmából.

Bár első ránézésre úgy tűnhet, hogy VV Éva egy nagyon élethű halloweeni maszkot varázsolt magára, ez csak megtévesztés, a rémisztő külső ugyanis egy mobilapplikációnak köszönhető.
Jövőre reméljük a maszkot is bevállalja!

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Hiányzott egy enyhe kis pedofília" - Havas Henrik a Nyári lányoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-havas-henrik-beszolt-a-nyari-lanyoknak-a-sztarban-sztarban.htmlA Nyári nővérek a Sztárban sztár aktuális adásában a köztudottan leszbikus lányegyüttes, a t.A.T.u bőrébe bújtak. A zsűri egyik tagjának azonban nagyon nem tetszett a produkció. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huLeszbikus testvérpár a Sztárban sztár színpadán - Bereczki Zoltán is majdnem beszállt közéjükhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-nyari-lanyok-fellepese-a-sztarban-sztar-musorban-a-leszbikus-tatu-egyuttes.htmlKicsi képzavar volt a Nyári lányok fellépése alatt: hiszen a tetvérpár az egykori, köztudottan leszbikus lányegyüttes a t.A.T.u bőrébe bújt. TV + Sztárok--Morbid humor: Árpa Attila balesetet akart okozni?http://www.life.hu/sztarok/20151011-arpa-attila-futoversenyzok-elutesevel-viccelodott.htmlA délutáni jótékonysági futóverseny miatt bedugult Budapest, és sokan nehezen tudtak közlekedni a fővárosban. Így volt ezzel Árpa Attila színész, filmrendező is - írja az Origo. TV + Sztárok--Micsoda figyelmesség: Tortát kapott Berki Krisztiántól Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20151011-hodi-pamela-szuletesnapjara-tortat-kapott-berki-krisztiantol.htmlAhogy arról a Life.hu is beszámolt, Berki Krisztián csodás ajándékkal lepte meg Pamelát 27. születésnapja alkalmából. A gyönyörű csokor azonban csak a kezdet volt. TV + Sztárok--Zimány Linda még a repülőn sem bír magával: Csak úgy lövi a szelfikethttp://www.life.hu/sztarok/20151011-zimany-linda-repulon-szelfizik.htmlAzt sajnos nem tudjuk, hogy Kedves Ferenc kedvese hova és mi ügyben repült, de az tény, hogy részletesen dokumentálta az utat.TV + SztárokOrigoOrlando Bloom visszatér a fedélzetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150816-orlando-bloom-will-turner-szerepeben-visszater-a-karib-tenger-kalozai-5-reszebe.htmlMegkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.