Összezárva Friderikusszal betörés Árpa Attila börtön bőrdzseki fiatalkori bűnözés Friderikusz Sándor bűnbanda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal félbeszakadt műsorának része, amelynek vendégeként Árpa Attila vallott be olyan dolgokat, amelyeket eddig még nem tudott róla a közönség.

Sokáig nem lehetett tudni, hogy adásba kerül-e az Összezárva Friderikusszal legújabb adása, amelynek forgatása közben Árpa Attila egyszerűen kisétált a stúdióból. A 10 órán át tartó összezártságból végül sikerült kihozniuk a legjobbat a szerkesztőknek.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, Szabó Balázs/Life.hu

Árpa Attila elmondta, hogy tizenévesen saját bűnbandát alapított, amivel a kábítószerezés, ivás és cigizés mellett olykor betörésekben is részt vett. Egyik alkalommal egy kirakatban látott bőrdzseki miatt törtek be egy üzletbe, amelyet - ha már ott voltak - ki akartak rámolni. Édesapját hívta, hogy segítsen nekik, mivel "neki volt kocsija" - magyarázta nevetve Árpa Attila. Végül még vissza is fordultak, mert a dzsekit az üzletben felejtették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.