Bűvészbotrány a Hungary’s Got Talentben - Kiakadt a szakma Balázsékra!

bűvész tehetségkutató botrány etika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadt a bűvészszakma a Hungary’s Got Talent stábjára, amiért a bűvészet etikai szabályait felrúgva Balázsék lelepleztek néhány trükköt.

A jelenleg Toszkánában élő Gálházi László bűvész folyamatosan figyelemmel kíséri az RTL Klub tehetségkutatóját, mivel több kollégájának is drukkol, aki nevezett a műsorba. A veterán va­rázsló most rendesen kiakadt – írja a Bors.

„Ezt a csodálatos szakmát oly mértékben járatta le eddigi adásaiban a Hungary’s Got Talent, hogy efölött már nem lehet szemet hunyni. Több mint harmincöt éve vagyok bűvész, de még sehol nem tapasztaltam a szakma etikai kódexének ilyen mértékű meggyalázását. Larry Hypnox partnernő-megjelentetős műsorát oldalról vette fel az operatőr, a trükk lényegi elemét pedig leleplezték a né­zők felé. Ezzel az egész bűvészszakmát megsértették. Arról nem is beszélve, amikor egy másik induló bűvésztáskájában turkáltak a műsorvezetők. Ez egyszerűen felfoghatatlan” – háborgott.

Az RTL Klub meg tudja magyarázni, miért fosztja meg a nézőket az illúziótól:

„Minden bűvésznek volt lehetősége, hogy felmérje a színpad adottságait az előadása előtt, és láthatták a kameraállásokat is, amely a formátum sajátja, nem egyedi. Nagy Jonathan produkcióját is láthatták hátulról a nézők, neki sikerült az illúziója, három lány is előjött a dobozból úgy, hogy nem látszott a turpisság. Barbara saját hibáin viszont nincs az a nézőpont, ami segített volna. Ami a legfontosabb: minden versenyzőnk ugyanakkora eséllyel indul, csak rajtuk múlik, hogy továbbjutásukról meggyőzik-e a zsűrit” – nyilatkozta a lapnak az RTL Magyarország marketingkommunikációs osztálya.

Szecsődi Kari:Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.html Szecsődi Kari még csak 23 éves, de már olyan életúttal rendelkezik, ami egy nyugdíjasnak is a javára válna. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Újra összeállt a Spice Girls a Sztárban sztár színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20151101-spice-girls-a-sztarban-sztar-szinpadan.htmlNem is igazán találunk szavakat az öt szexi "csaj" előadására.TV + SztárokTóth Gabi megríkatta a zsűrithttp://www.life.hu/sztarok/20151101-toth-gabi-cserhati-zsuzsa-volt-a-sztarban-sztarban.htmlNem csak a zsűri sírta el magát Tóth Gabi produkciója alatt, az énekesnő sem bírta tűrtőztetni érzéseit. Gabi Cserháti Zsuzsa dalát énekelte a mai adásban. TV + Sztárok--Gáspár Laci fenomenális Cher volthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-gaspar-laci-cher-volt-a-sztarban-sztar-musorban.htmlIsmét elállt a szavunk Gáspár Laci produkciójától - igazi díva volt a színpadon!TV + Sztárok--Peter Sramek, a rocknagyi!http://www.life.hu/sztarok/20151101-peter-sramek-tina-turner-volt-a-sztarban-sztarban.htmlPeter Sramek Tina turner Golden eye című dalát adta elő.TV + SztárokOrigoWolf Kati egy igazi szívtipró macsóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20151101-a-sztarban-sztar-musorban-wolf-kati-prince-lett.htmlAz énekesnő férfiakat megszégyenítő módon csajozott a színpadon, mikor Prince szerepébe bújt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.