Patocska Olivér Csordás Ákos házibuli szoknya Partyzánok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patocska annyira örült a Partyzánok forgatásán Csordás Ákosnak, hogy a nyakába ugrott, és felcsúszott a szoknyája! Nem viccelünk! Az RTLII zenei realityjében ezen a héten egykori X-Faktorosok versenyeznek, Olivér pedig úgy döntött, már az első bulin lesokkolja a jelenlévőket.

„A fiúk jöjjenek sportosan, a lányok csinosan" - állt Csordás Ákos partymeghívójában. Olivérnek határozott álláspontja van, miért bújt ő is egy fekete egybe ruhába. „Azt gondoltam, hogy szolidarítok, ugyanis szexista kijelentés ez. Nem akartam, hogy eszköznek érezzék magukat a hölgyek."

Forrás: RTL Klub

Ákosnak nem kis meglepetést okozott egykori versenytársa. „Meglepett, hogy bejött az édesanyja ruháiba. Bár azt mondta, nagyon kényelmes volt" – fűzte hozzá az énekes, aki bízik benne, hogy mindenki leköröz és ő lesz a hét partyarca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.