Kiakadtak a rajongók! Samantha Fox botrányt csinált a repülőn

Forrás: Samantha Fox -
repülő Samantha Fox rajongók énekesnő botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a hírek szerint nehezen vette tudomásul, hogy ugyanolyan bánásmódban részesítik, mint egy hétköznapi utast. A viselkedése miatt le kellett szállítani a repülőgépről! 

A 80-as évek egyik ünnepelt énekesnője néhány napja utazott Londonból Vilniusba, azonban a személyzetnek el kellett őt távolítania a járatról. Samantha szerint úgy beszéltek vele, amihez ő nincs hozzászokva. A légitársaság szóvivője szerint azonban egészen máshogy történt a dolog - írja a Mirror.

Forrás: Samantha Fox

"Úgy tűnt, hogy ivott az út előtt, ami a levegőben csak gondot jelentett volna. Ilyenkor az előírás szerint nem kockáztathatunk, főleg nem az utasok testi épségét. A személyzet a szabályok szerint járt el" - mondta a légitársaság szóvivője. Több utas szerint az énekesnőnek az volt a baja, hogy a kézipoggyásza a jelek szerint túl nagynak bizonyult, ezért pótdíj megfizetésére kötelezték. A sorban állás sem tetszett neki, főleg úgy, hogy az első osztályra foglalt jegyet. A sztár Twitter oldalát ezek után ellepték a dühös kommentek, melyek többsége hisztis dívának írja le Samanthát, és a gépen utazók közül is kifakadtak páran a hivatalos rajongói oldalán.

Samantha Fox Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.