Íme, a titok! Ezért jutott tovább Tóth Gabi a Sztárban sztár műsorban

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Tóth Gabi támogatás kétség TV2 Sztárban sztár titok Tóth Vera segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki segítette a továbbjutásban, a Sztrában sztár vasárnapi élő show-jában az énekesnőt.

Tóth Gabi legutóbb a legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa bőrébe bújt, a barvúros előadás előtt azonban komoly kétségek gyötörték az énekesnőt, amelyekre nővére, Vera tett pontot.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Hogy őszinte legyek, rengeteget agyaltam, hogy adjam elő ezt a dalt. Utánozzam le Cserháti Zsuzsa hangját, vagy énekeljem el teljesen a szívemből, ezzel megemlékezve Zsuzsáról, az elvesztett szeretteinkről. Testvérem bejött hozzám az öltözőbe tegnap, fél órával a színpadra lépésem előtt! Azt mondta "Gabi, ne a hangszínnel törődj most kivételesen, hanem emlékezz és tisztelegj a már nem élő lelkek előtt" - köszönöm neki, hogy ezt tanácsolta! Így sokkal tisztábbnak érzem ezt az egészet! Cserháti Zsuzsa meg amúgy is utánozhatatlan! Köszönöm még egyszer nektek! Vasárnap tesóm bőrébe bújok" – írta Gabi közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.