Zimány Linda mély dekoltázst villantott

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
modell szexi estélyi dekoltázs Zimány Linda villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell szexi, csipkés estélyiben engedett bepillantást keblei közé.

Zimány Linda szereti megmutatni tökéletes alakját: van, hogy formás hátsóját teszi közszemlére edzés közben, vagy éppen egy szál törülközőben dob egy szelfit. Ezúttal azonban csipkés kis feketében, igazi úrilányos pózban villantott.

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Kiderült, ki nem élvezi a csókolózást Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-gazdag-tibor-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-hogy-nehez-szamara-a-szinpadi-csok-meg-liptai.htmlA Jóban Rosszban sztárja, Gazdag Tibor sokszor csókolja a sorozatban Liptai Claudiát, ám kiderült a színpadi csók nem is olyan egyszerűen kivitelezhető.TV + Sztárok--VV Dóra kiakadt az eltartott férfiakonhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-vv-dora-kiakadt-az-eltartott-ferfiakon.htmlTörök Dóri, azaz a Való Világ legutóbbi szériájának plasztikfenekű szőkesége Facebookon fogalmazta meg erős kritikáját a magukat eltartató férfiakról. TV + SztárokOrigoLeah Remini már érti, miért hagyta ott a szcientológiát Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20151103-leah-remini-szineszno-elmondta-miert-hagyta-ott-a-szcientologia-egyhazat-katie-holmes.htmlA színésznő könnyek között vallott arról, miért szakított annak idején a szélsőséges nézeteiről elhíresült egyházzal. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsának udvarol a Schobert-család tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20151104-schobertek-kutyaja-a-mokkaban.htmlRubint Réka bevitte magával a stúdióba zabálnivalóan édes kutyájukat. A Schobert-család négylábújának szimpatikus lett a Mokka műsorvezetője.TV + Sztárok--Hoppá! Le akarta vetkőztetni Adele-t a Playboy http://www.life.hu/sztarok/20151104-adele-enekesnot-a-playboy-tobbszor-is-le-akarta-vetkoztetni.htmlA legújabb Rolling Stone magazin címlapján vizes hajjal és fürdőköpenyben pózolt Adele, aki meglepő titkokat árult el.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.