"A feleségem eleinte kétkedve fogadta" - Bárdos András örökre elhagyja a képernyőt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
búcsú televízió Bárdos András híradós család Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori híradós-műsorvezető 30 évnyi tévézés után búcsút int a képernyőnek, és inkább családjára koncentrál.

Bárdos Andrásban megérett a döntés, amit már feleségével, Máté Krisztával is megbeszélt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A feleségem eleinte kétkedve fogadta, ám egy idő után megértette a döntésemet. Mostantól több időt tölthetek a családommal, és az egyetemi munkáimra is jobban összpontosíthatok" – mondta András.

Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoHazajön VV Edina szerelméhez, VV Lacihoz és gyereket terveznekhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kibekultek-hazajon-vv-edina-szerelmehez-vv-lacihoz.htmlMint ahogy korábban megírtuk, pár hónapja VV Lacit elhagyta villaszerelme, VV Edina, aki Németországba költözött. Laci pokolian szenvedett az elválástól, és az egyik októberi hétvégén kiutazott a lányhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Most madarat lehet fogatni a fiúval: Edina hazajön, hozzá. TV + SztárokOrigoLilu keményen dolgozik a tengerparton egy szál bikiniben – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151105-lilu-a-kubai-tengerpartrol-posztolt-dogos-fotot.htmlA műsorvezető igencsak szexi tengerparti fotóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen tulajdonképpen dolgozik.TV + Sztárok--Durva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Nagy Alekosz le sem veszi a szemét Baukó Éva melleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-le-sem-veszi-a-szemet-bauko-eva-melleirol.htmlSzexi, összebújós fotót posztolt az Édes Élet sztárja, amelyen falatnyi bikiniben simul a görög szájhőshöz.TV + Sztárok--Milliókat kaszált Nagy Feró fia a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-fero-fia-hunor-es-baratnoje-a-tv2-otven-millios-jatszmajaban-milliomosok-lettek.htmlHunor és párja, Dorci a TV2 Ötven milliós játszmájában végig jól válaszoltak a kérdésekre és a szerencsével kombinált tudás az utolsó kérdésnél sem hagyta el őket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.