Mészáros Árpád Zsolt filmvetítés család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott.
Forrás: Sunhillmedia

"Nagyon jó a kapcsolatom az összes csemetémmel, ők ketten testvérek. Ha van szabadidőnk megpróbáljuk közösen eltölteni, igyekszünk minél többet együtt lenni. A legkisebb gyermekemmel is gyakran részt vesz a családi programokban, de ő még tényleg picike. Mindenki nagyon szereti egymást, a gyerekek sokat játszanak együtt. Nem akartam én nagycsaládos lenni, de így hozta a sors és nem bántam meg semmit. Nagyon örülök neki, hogy van négy egészséges, gyönyörű és okos gyerekem. A legnagyobb fiam már 19 éves, őt nem viszem el mesemoziba a kicsikkel. Ő már külön utakon jár" - nevetett MÁZS, aki büszkén mesélt 19 éves fiáról.

"Ő elég korán érő típus volt, nem a kamaszkorát kiélő fiatal, hanem olyan srác, akinek a munka, a biztonságteremtés és a család volt a fontos. Nagyon komolyan gondolja az életet.Noszogatnom kell, hogy menjen el végre a barátaival szórakozni, de ő inkább dolgozik, vagy wellness hétvégére megy a barátnőjével. Néha az éttermembe is besegít, de inkább a saját útját járja .Nem akarja, hogy szó érje a ház elejét, hogy azért dolgozhat nálam, mert az én fiam. Eléggé vasakaratú" – büszkélkedett elsőszülöttjével MÁZS, aki csak a vetítés előtt árulta el a gyerekeinek, hogy egykor ő is játszott a Kisherceg színpadi változatában.

Forrás: Sunhillnmédia

"Nyolc évvel ezelőtt a MÜPÁ-ban adtak elő egy opera verziót, abban én játszottam a Hiút. De emlékszem, hogy kissrácként egy gyerekszínházban is próbálgattam a Kisherceget, mindig is nagyon szerettem a darabot. Ez egy olyan klasszikus mese, ami a jóra tanítja a gyerekeket.

Jól csak a szívével lát az ember

ezt korán meg kell tanulniuk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.