A Maradj talpon!-ban elhunyt Kinga édesanyja nem hagyja annyiban lánya halálát

Forrás: -- -
édesanya halál Maradj talpon! (vetélkedő) család műsor cukorbeteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt.

A 32 éves lány a produkció felvételén, a közönség soraiban lett rosszul, és az orvosi ellátás ellenére a helyszínen életét vesztette. A családtagok értetlenül álltak és állnak mai napig az eset előtt, erről és a halál körülményeiről ITT olvashatsz.

A napokban felkereste a Blikket a gyászoló édesanya, aki azt reméli, hogy a nyilvánosságnak köszönhetően végre kiderül az igazság.

Forrás: --

Sok furcsaság van itt, amelyek miatt egyszerűen nem tud megnyugodni összetört lelkem. Rejtély, hogy az inzulinosfiola miért volt üres, de az is, hogy az orvos milyen ellátásban részesítette. A lányom szeptember 22-én hunyt el, és csak kilenc nappal később boncolták fel. A jegyzőkönyvet viszont, hiába telefonáltam többször is a patológiára, csak a napokban, vagyis egy hónappal később kaptam kézhez. Feljelentést tettem ismeretlen személy ellen, mert szerintem valaki felelős a gyermekem elvesztéséért, és annak felelnie kell! Lehet, hogy valaki cukrot tett az ételébe vagy kevert az italába, amelyet a felvétel közötti szünetben fogyasztott. Nem lehet tudni! Szeretnék beszélni az orvossal, aki Kingát a rosszullétekor ellátta. Meg akarok bizonyosodni arról, hogy az szakszerű volt-e. De Sándortól (Kinga barátja – a szerk.) is válaszokat várnék pár kérdésre. Csakhogy azóta mintha a föld nyelte volna el, a lányom temetésére el sem jött Marosvásárhelyre. Utoljára akkor találkoztunk, amikor itt, Budapesten Kinga ruháiért együtt mentünk a lakására. Nagyon furcsán viselkedett: amikor felértünk, elszaladt. Kihívtam a rendőröket, mert a lányom ruhái a földön szerteszét hevertek, mintha valaki kutatott volna köztük. Közben Sándor visszatért, de zavartan viselkedett. Felszólították, hogy a hagyatéki eljárásig semmilyen értékhez ne nyúljon.”- mesélte a Blikknek a kétségbeesett asszony.

Az eljárás már zajlik, de az, hogy Kinga ingóságai közül mi illeti a családját, és mi a volt élettársát, csak a hagyatéki tárgyaláson derül ki, amelyre valószínűleg már csak jövőre kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.