Sztárban Sztár: Kiderült, ki kivel fog duettezni!

Tóth Gabi Csobot Adél TV2 Peter Sramek Sztárban sztár Rácz Gergő duettpartner Gáspár Laci duett Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aktív stábja a vasárnapi adás próbáin járt, ahol többek között az is kiderült, a saját produkciók mellett, duettekkel is készülnek a versenyzők.

A következő fordulóban az énekesek egymással is összemérik majd a tudásukat, a videóból megtudhatod, hogy ki kivel duettezik.

Gáspár Laci párja, Tóth Gabi lesz, ami igazán izgalmas perceket tartogat. Csobot Adél, Rácz Gergővel duettezik, Peter Sramek pedig Wolf Katival brillírozhat majd.

Súlyos szívproblémával küzd Majka: "Egy ideje már súlyosbodtak a rosszullétek"http://www.life.hu/sztarok/20151106-sulyos-szivproblemaval-kuzd-majoros-peter-majka.htmlA rapper, műsorvezető Majoros Péternek, Majkának komoly szívritmuszavar keseríti meg az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoFalusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"http://www.life.hu/sztarok/20151106-falusi-mariann-tavolsagtartasaval-vedi-meg-magat.htmlMindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVálása ellenére nagyon kisimult Halle Berry - Csak úgy ragyog!http://www.life.hu/sztarok/20151106-halle-berry-valasa-ota-csak-ugy-ragyog.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: véget ért Halle Berry és Oliver Martinez házassága. A színésznőt azonban szemmel láthatóan nem viselte meg a magánéleti kudarc, sőt kisimultabb, mint valaha. TV + Sztárok--Hien: "Valóra válik az amerikai álom"http://www.life.hu/sztarok/20151106-hien-szamara-valora-valik-az-amerikai-alom.htmlSzépen menetel a világsiker felé Hien, aki egy ideje Amerikában folytatja zenei tanulmányait. A magyar énekesnő kitűnik tehtségével osztálytársai közül, hamarosan pedig elképzelhető, hogy Jamie Lee Curtisnek is énekelhet. TV + Sztárok--Gigamellekkel premierezett Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-gigamellekkel-premierezett-los-angelesben.htmlA dupla masztektómián átesett színésznő-rendező Los Angeles-i filmbemutatóján kérkedett egy sort újraszabott kebleivel. TV + Sztárok--Rúdon pörögtek a szexi műsorvezetőkhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-toth-laura-a-sportklub-musorvezetoje-a-rudon-porgott-szexi-musorvezeto-tarsaival.htmlTóth Laura, a SportKlub üdvöskéje a Helló, Angyalok! adásában egy igazán sztereotip, erotikusnak bélyegzett, de a valóságban nagyon kemény versenysporttal, a rúdtánccal ismerkedhetett meg bombázó kolléganőivel együtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.