Micsoda vallomás: Alekosz fa szeretett volna lenni Gazdagréten

Alekosz Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nosztalgikus hangulata támadt, így ellátogatott kedvenc sorozata, a Szomszédok forgatási helyszínére Alekosz, aki Baukó Évát is magával vitte. Még egy koszorút is kihelyeztek a kultikus panelház elé!

A lépcsőháznál, ahol a Szomszédokat forgatták, egy üzenetet is kihelyeztek, mellyel megemlékeztek a sorozat legendás karaktereire és Alekosz egy igazán különleges dolgot is elárult magáról. Éva nem szívesen vett részt a kalandban, és ezt nem rejtette véka alá a barátja előtt sem.

Hien: "Valóra válik az amerikai álom"http://www.life.hu/sztarok/20151106-hien-szamara-valora-valik-az-amerikai-alom.htmlSzépen menetel a világsiker felé Hien, aki egy ideje Amerikában folytatja zenei tanulmányait. A magyar énekesnő kitűnik tehtségével osztálytársai közül, hamarosan pedig elképzelhető, hogy Jamie Lee Curtisnek is énekelhet. TV + Sztárok--Hoppá! Hevesen flörtöltek Dombóvári Istvánnal a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-dombovari-istvan-flortbe-keveredett-az-ikerlanyokkal-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlBár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstage-ben nagy feltűnést keltettek. TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--Durva! Öngyilkos akart lenni Mickey Rourkehttp://www.life.hu/sztarok/20151105-mickey-rourke-ongyilkos-akart-lenni.htmlSokkolta a világot vallomásával a színész, aki elárulta: kis híja volt, hogy nem lőtte fejbe magát. TV + Sztárok--Király Viktor: "Imádom Gwen Stefanit és nem vagyok hajlandó izgulni"http://www.life.hu/sztarok/20151105-kiraly-viktor-imad-gwen-stefanival-dolgozni-a-the-voice-musoraban.htmlJavában készül a jövő heti megméretésre Király Viktor, ugyanis először szerepel majd az amerikai Voice élő adásában. Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, testvére, Linda lesz majd ott vele a nagy pillanatban.TV + Sztárok--Micsoda?! David Beckham a hétvégén spermát ebédelthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-david-beckham-szingapurban-jart-ahol-tobb-kulonleges-fogast-peldaul-spermat-evett.htmlIgazán különleges ételcsodát kóstolt meg az éppen Szingapúrban tartózkodó focista. A fotó láttán mi nem lettünk éhesek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.