Falusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Falusi Mariann betegség távolság barátok zárkózottság távolságtartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. 

Falusi Mariann korántsem olyan a valóságban, amilyennek az emberek többsége elképzeli. "Mindenki azt gondolja rólam, hogy közvetlen vagyok, pedig nem. Távolságtartó vagyok, és az utcán tényleg csúnyán szoktam az emberekre nézni. Ez sokszor védekezés volt" - árulta el a Best magazinnak Falusi Mariann, aki viszont a barátairól anyai odafigyeléssel és szeretettel gondoskodik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A környezetemben először Györgyi lett beteg, aztán ott van a gimnáziumi barátnőm, akinek az évek során annyira elromlott a látása, hogy most már alig lát (...) Egy művész hajlamos az önzésre, arra, hogy csak magára figyeljen, szerintem én ezért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak" - mondta Mariann, aki azt is hozzátette, hogy annak ellenére, hogy nincs gyereke, van benne egy ösztönös segítségnyújtás, amit meg kell élnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.