Istenes Bence istenien szexi

Forrás: Facebook/Istenes Bence -
szexi Istenes Bence boksz edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb bokszos fotóval lepte meg rajongóit, a műsorvezető, amikor éppen edzés előtt az öltözőben készülődött.

A hamarosan apai örömök elég néző Istenes Bence, család ide vagy oda, nem hanyagolja el külsejét és az bokszedzést. A sztár, rajongóit egy igazán pasis képpel lepte meg, amelyen úgy néz ki, mint egy igazi harcos, aki nagyon komolyan a veszi a rá váró küzdelmet.

Forrás: Facebook/Istenes Bence

Így jógázott velünk Istenes Bence

A pörgős életet élő sztárt megleptük egy gerincjógaórával, és megmutattuk neki, hogy a pasiknak is jól áll, amikor szép testtartásban pózolnak. Képek a Life.hu cikkében.
Súlyos szívproblémával küzd Majka: "Egy ideje már súlyosbodtak a rosszullétek"http://www.life.hu/sztarok/20151106-sulyos-szivproblemaval-kuzd-majoros-peter-majka.htmlA rapper, műsorvezető Majoros Péternek, Majkának komoly szívritmuszavar keseríti meg az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoFalusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"http://www.life.hu/sztarok/20151106-falusi-mariann-tavolsagtartasaval-vedi-meg-magat.htmlMindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huA Maradj talpon!-ban elhunyt Kinga édesanyja nem hagyja annyiban lánya haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-a-maradj-talpon-musorban-elhunyt-cukorbeteg-kinga-edesanyja-nem-hagyja-annyiban-lanya-halalat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életét vesztette egy néző a Maradj talpon! forgatásán. Noha a 32 éves Kingát már végső nyugalomra is helyezték, a szerettei még mindig értetlenül állnak a halála előtt. TV + Sztárok--Gigamellekkel premierezett Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-gigamellekkel-premierezett-los-angelesben.htmlA dupla masztektómián átesett színésznő-rendező Los Angeles-i filmbemutatóján kérkedett egy sort újraszabott kebleivel. TV + Sztárok--Hoppá! Hevesen flörtöltek Dombóvári Istvánnal a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-dombovari-istvan-flortbe-keveredett-az-ikerlanyokkal-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlBár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstage-ben nagy feltűnést keltettek. TV + Sztárok--Ada a cikis sztorijait meséli gyermekeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-pinter-adrienn-ada-a-cikis-sztorijait-meseli-gyermekeinek-mondta-a-kisherceg-premierjen.htmlSzeretett mesénk, a Kisherceg, immáron a mozikban is megtekinthető, egy új animációs feldolgozásban. A Life.hu nagyszájú riportere a premiervetítésen találkozott Adával, aki elmesélte, hogy viszonyulnak fiai a mesékhez.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.