Tóth Vera hatalmas állattal pózolt

állat hatalmas Megasztár énekesnő Tóth Vera elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek nem mindennapi barátja akadt, a cuki elefánt láthatóan nagyon élvezte Vera társaságát.

Tóth Verának különleges kalandban volt része, egy hatalmas elefánt ormányát szeretgethette meg. A hatalmas állat láthatóan élvezte az énekesnő kényeztetését és szinte hozzásimult híres látogatójához.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

„Az állatok tudják ki vagy és csak magad miatt szeretnek... Köszönöm a fotót Szabó Emőkének" – írta a kép mellé Vera.

Nem ő az egyetlen

Nemrég Dukai Regina pózolt egy kisoroszlánnal Király L. Norbi pedig egy kígyót szelídített.
Cinthya Dictator asszimilálódott Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-cinthya-dictator-asszimilalodott-indiaban-mar-teljesen-ugy-nez-ki-mint-egy-indiai-no.htmlA fotóslány egy az egyben úgy néz már ki, mint egy indiai lány, pedig csak pár napja tartózkodik a távoli országban. TV + Sztárok--Orbán Ágnes a Konyhafőnök győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20151106-orban-agnes-az-rtl-klub-konyhafonok-cimu-fozoshowjanak-gyoztese.htmlHosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Orbán Ágnes és Sass Dani jutottak a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Ági lett a győztes. TV + Sztárok--Sztárban Sztár: Kiderült, ki kivel fog duettezni!http://www.life.hu/sztarok/20151106-a-tv2-sztarban-sztar-vasarnapi-adasaban-duettek-is-lesznek-most-kiderult-ki-kivel-meri-ossze-a.htmlAz Aktív stábja a vasárnapi adás próbáin járt, ahol többek között az is kiderült, a saját produkciók mellett, duettekkel is készülnek a versenyzők. TV + Sztárok--Hoppá! Hevesen flörtöltek Dombóvári Istvánnal a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151105-dombovari-istvan-flortbe-keveredett-az-ikerlanyokkal-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlBár stand up műfajú produkcióval érkeztek a Fekete-ikrek a Hungary's Got Talentbe, már a backstage-ben nagy feltűnést keltettek. TV + Sztárok--Hoppá! Indiába utazott Cintya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-cinthya-dictator-fotoslany-indiaba-utazott-a-kerdes-mar-csak-az-kivel-uj-vagy-volt-parjaval-varga.htmlA kérdés már csak az, hogy a fotóslány exével, Varga Viktorral utazott-e a távoli országba, vagy egyedül vágott-e neki a nagy útnak - mert nagyon gyanúsak ezek ketten nekünk! TV + Sztárok--Milliókat kaszált Nagy Feró fia a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-fero-fia-hunor-es-baratnoje-a-tv2-otven-millios-jatszmajaban-milliomosok-lettek.htmlHunor és párja, Dorci a TV2 Ötven milliós játszmájában végig jól válaszoltak a kérdésekre és a szerencsével kombinált tudás az utolsó kérdésnél sem hagyta el őket.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.