jégkorong Los Angeles Kings szurkolás kéz Amerika Los Angeles Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell Amerikában, hokimeccsen szurkolt kedvenc csapatának, és ebből az alkalomból igencsak laza szerelésbe bújt.

Zimány Linda a Los Angeles Kings amerikai profi jégkorongcsapatának szurkolt, akik az oroszokkal csapták össze a hokiütőjüket. A modell nagyon lelkes volt és talpig, illetve kézig a csapat szurkolóruhájába öltözött. Hiába neki még a hatalmasra nőt kezek is jól állnak.

Forrás: Instagram/Zimány Linda

„Cali girl vagyok tiszta szívemből, mert ez a második otthonom. Az orosz válogatott a Colombus sokkal jobban játszott... Sajnos elismerem" – írta a kép mellé Linda.

Bódi Sylvinél még nyár van - szexi bikinis fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151107-bodi-sylvi-modell-falatnyi-bikiniben-egy-hatalmas-kokusszal-a-kezeben-pozolt.htmlA modell egy hatalmas kókusszal édesítette meg a napját, az biztos, hogy ahol éppen az idejét tengeti, nincs szükség télikabátra. TV + Sztárok--DJ Sherezádé köldökig kivágott ruhában pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-dj-sherezade-a-valovilag-sztarja-koldokig-kivagott-ruhaban-setaltatta-a-parkban-cuki-kutyusat.htmlA Való Világ egykori sztárja nem mindennapi szerelésben sétáltatta cuki kutyusát. TV + Sztárok--Tóth Vera hatalmas állattal pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20151107-toth-vera-megasztar-gyoztes-enekesno-egy-hatalmas-elefanttal-pozolt.htmlAz énekesnőnek nem mindennapi barátja akadt, a cuki elefánt láthatóan nagyon élvezte Vera társaságát. TV + Sztárok--Cinthya Dictator asszimilálódott Indiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20151106-cinthya-dictator-asszimilalodott-indiaban-mar-teljesen-ugy-nez-ki-mint-egy-indiai-no.htmlA fotóslány egy az egyben úgy néz már ki, mint egy indiai lány, pedig csak pár napja tartózkodik a távoli országban. TV + Sztárok--ÉNB Alexa énekelni tanul barátnőjétől http://www.life.hu/sztarok/20151105-alexa-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-uj-dalra-keszul-enekelni-tanul.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szexi sztárja idén nyáron készítette el élete első, Bang Bang című klipjét, amely azóta több mint kétmilliós megtekintést ért el a legnagyobb videómegosztó portálon. A mongol származású lány a sikeren felbuzdulva elhatározta, hogy fejleszti az énektudását. TV + Sztárok--Nagy Alekosz le sem veszi a szemét Baukó Éva melleirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-nagy-alekosz-a-tv2-edes-elet-sztarja-le-sem-veszi-a-szemet-bauko-eva-melleirol.htmlSzexi, összebújós fotót posztolt az Édes Élet sztárja, amelyen falatnyi bikiniben simul a görög szájhőshöz.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.