Összezárva Friderikusszal TV2 baki tévé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi esti Összezárva Friderikusszal című műsor közben történt baki a TV2 adásában.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor reklámblokkja után visszatért a kép, majd 1-2 perc adás után újra reklámszpotok következtek. 22 órakor egy hang bejelentette, hogy következik az Ügynöklista című sorozat (az elvileg 22.40-re volt kiírva). A szpotok közt még elkezdték a Friderikusz-műsor támogatóit is sorolni, mintha tényleg vége lenne - majd megint reklámok hömpölyögtek hosszan - számolt be a Napivízió Reblog.

Forrás: Istvan Ruff

A műsor 22.07-kor folytatódott, visszatekerve.

Vujity Tvrtkot brutális kutyatámadás értehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vujity-tvrtkot-brutalis-kutyatamadas-erte.htmlVujity Tvrtko régebbi, sokkoló élményét mesélte el a Mokka hétfő reggeli adásában. TV + SztárokVarga Viktor teljesen új énjét mutatta meg: Rá sem ismertünk!http://www.life.hu/sztarok/20151109-varga-viktor-enekes-teljesen-uj-enjet-mutatta-meg-indiaban-es-teljesen-osszecsavarodott.htmlNem is gondoltuk volna, hogy Varga Viktor ennyire hajlékony. Az énekes ezúttal levitálás helyett összetekeredett kígyóként pózolt. TV + Sztárok--Hosszú Katinka százezer dollárt zsebelt behttp://www.life.hu/sztarok/20151109-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-szazezer-dollart-zsebelt-be.htmlA világbajnok úszónő negyedik alkalommal végzett az úszók pénzdíjas Világkupa-sorozatának élen, így ismét 100 ezer dollárral, azaz 29 millió forinttal gazdagodott. TV + Sztárok--Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Lilu átutazta az egész világot, hogy összehozza a kettészakadt családokathttp://www.life.hu/sztarok/20151109-lilu-musorvezeto-atutazta-az-egesz-vilagot-a-keresem-a-csaladom-stabjaval.html37 380 kilométer, kilenc ország és számtalan emberi sors tárul elénk a héten induló Keresem a családom című műsorban, ahol az RTL Klub stábjának köszönhetően olyan emberek találtak újra egymásra, akik 20-30 éve nem látták egymást.TV + Sztárok--"Soha vissza nem jövök" - Wolf Kati csodálatos Koncz Zsuzsa volthttp://www.life.hu/sztarok/20151108-wolf-kati-csodalatos-koncz-zsuzsa-volt.htmlWolf Kati, aki a Life.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy miért is nem vette fel a férje nevét, nagyszerű előadást nyújtott a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.