Gregor Bernadett buvárrap Tóth Vera Vajna Tímea Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről.
Döbbenetes változás! Előkerült Gáspár Laci esküvői fotója!http://www.life.hu/sztarok/20151110-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-enekesenek-regi-eskuvoi-fotoja-elokerult-dobbenetes-valtozas.htmlSzinte fel sem lehet ismerni a Sztárban sztár énekesét a réges-régi fotón, annyit változott. TV + SztárokOrigoMacsók egymás között – Berki és Kucsera gyerekekről csevegetthttp://www.life.hu/sztarok/20151110-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-es-kucsera-gabor-kajakos-a-gyerekekrol-csevegett.htmlA két sportoló ma futott össze és meglepő módon nem a csajokról, hanem a gyerekekről pletykáltak. TV + Sztárok--VV Aurelio Liluval szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151110-vv-aurelio-a-valovilag-gyoztese-liluval-az-rtl-klub-musorvezetojevel-szelfizett.htmlA ValóVilág egykori győztese és műsorvezetője, az RTL Klubban futottak össze és dobtak egy közös fotót. TV + Sztárok--Beigazolódnak a pletykák? Ő lehet Gwen Stefani új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20151110-gwen-stefani-es-blake-shelton-kavarnak.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Gwen Stefani és a The Voice másik zsűritagja, Blake Shelton kavarnak. A tehetségkutató műsor legújabb adásában egészen nyilvánvalóvá vált a dolog. TV + Sztárok--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni, és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigoVajon kire hasonlít Kóbor János kislánya? A kis Léna hatalmasat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20151109-vajon-kire-hasonlit-kobor-janos-kislanya-lena-aki-hatalmasat-nott.htmlKóbor János kislánya, Léna hatalmasat nőtt, szinte meg sem ismertük, amikor egy filmbemutatón találkoztunk vele. Elnézve a bájos ifjú hölgyet, felmerül a kérdés, vajon kire hasonlít? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.