szépészeti beavatkozás Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, az Édes Élet sztárja nem állt le a herevasalásnál, de most nem az alfelét, hanem a teste magasabban lévő pontjait generáloztatta. A szeme alatt töltette fel a karikákat, hogy férfias vonásait még véletlenül se csúfítsa el a kialvatlanság látványa.

A kinézetére kényes Berki ismét meglepetéssel szolgál a ma, szerda esti Édes Életben, bár ez nem lesz olyan botrányos, mint a legendássá vált herevasalása. Rengeteg nő él a hyaluronsavas ráncfeltöltés lehetőségével, talán a férfiak is, igaz ők ezt mélyen titkolják. Berki, hogy bátorítást adjon hímnemű társainak, hősiesen alávetette magát a nem túl kellemes kezelésnek, amit ma este láthatunk a műsorban.

Forrás: TV2

„Botoxoltatni akartam a homlokomat egy plasztikai sebésznél, aki megnézte a szemem alatti karikákat,de lebeszélt erről a beavatkozásról. Úgy gondolta, hogy a karakteres arcomból a kezelés után eltűnne a férfiasság, ezért egy másik szépészeti eljárást javasolt. Inkább hyaluronsavval töltötte fel a szem körüli területeket, amelyeken látszik a terhelés, ugyanis naponta csak 3-4 órát alszom. Lehetett volna ezt a területet saját zsírral is korrigálni, de a testemen ebből egy gramm sem található. A kezelés maga nem fájt, inkább egy ismeretlen érzésnek titulálnám, ami után megfiatalodott az arcom. Ez egy új termék, amit az elsők között kaptam meg az országban, rajtam tesztelték" – magyarázta Berki, aki hősiesen tűrte a szúrásokat.

Forrás: TV2

„Nem én izgultam a kezelés előtt, hanem a doktor úr, neki kellett bevenni néhány nyugtatót, hogy ne remegjen a keze. Tisztában volt vele, hogy a Berki egy érték, őt rosszul megszúrni végzetes hiba lenne.Szerencsére minden jól sikerült, azt ígérték, hogy most másfél évig nem lesz gondom a szemem környékével, folytathatom az éjszakai életet. A ma esti beavatkozás után úgy érzem, rákaptam a szépészetre”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.