Gesztesi Károly: "Nem hagyhatom cserben a kollégáimat"

becsület szerep visszavonulás Gesztesi Károly Grease kollega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész két hete jelentette be, hogy hosszabb alkotói szabadságra megy, a múlt csütörtökön mégis színpadra állt Debrecenben.

Gesztesi Károly közleményében az állt, hogy szenzációhajhász sajtóhadjárat miatt fél évre alkotói szabadságra vonul. Most azonban a Blikk interjújában arról beszélt, hogy a betyárbecsület miatt egy-egy szerepet még bevállal.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem hagyhatom cserben a kollégáimat. Az Estére szabad a kecót például le kéne venni a műsorról nélkülem. Egy-egy előadást betyárbecsületből bevállalok, hogy a többiek ne veszítsék el a fellépést. November 21-én Pécsett Balikó Tamás emlékére lejátszom a Grease-t, mert ezt már korábban megígértem, így nem mondhatom le"- mondta Gesztesi, aki arról is beszélt, hogy tervei között szerepel két utazás; először a Kanári-szigetekre megy golfozni, aztán januárban Mexikóban kalandozik majd.

Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoVajna Timi: "A férjem sokszor túl jószívűnek tart"http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajna-timi-a-ferjem-andy-vajna-sokszor-tul-joszivunek-tart-szivesen-adakozok.htmlVajna Timi nem élt mindig olyan irigylésre méltó életet, mint mostanság, Andy Vajna feleségeként. Kislányként Miskolcon ő is találkozott a szegénységgel, és tisztában van vele, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint ő. Éppen ezért ott segít, ahol tud. TV + Sztárok--Berki Krisztián szerint Pamela nem elefánt, csak bálnahttp://www.life.hu/sztarok/20151111-berki-krisztian-szerint-hodi-pamela-nem-elefant-hanem-balna.htmlHódi Pamela az Édes Élet legutóbbi adásában azon akadt ki, hogy Berki mindenhol úgy állítja be őt, mintha egy elefánt lenne. TV + Sztárok--Király Viktor: "A sorsom az amerikaiak kezébe került"http://www.life.hu/sztarok/20151111-kiraly-viktorra-csak-az-usabol-lehet-szavazni-hogy-tovabbjusson-a-the-voiceban.htmlÚgy tűnt magyar rajongótábora hozzásegítheti Király Viktort a Voice-ban való továbbjutásban, de nem. Kiderült, a versenyzőkre csak az USA geográfiai határain belülről lehet szavazni. Viktor eddig szavazásra biztatta rajongóit, ám ennek tudatában a közösségi oldalain közzé tette, csupán szurkolni tudnak neki. TV + Sztárok--"Vajna Timi nem egy átlag dolgozó"http://www.life.hu/sztarok/20151110-a-life-hu-bulvarrapjeben-vajna-timi-toth-vera-berki-krisztian-gregor-bernadett.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Rosszul lett a maszkja alatt Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20151110-sztarban-sztarban-rosszul-lett-a-maszkja-alatt-gaspar-laci.htmlA Lionel Ritchie bőrébe bújt énekest megviselte, hogy maszkot kellett húznia. Bár a közönség semmit nem vett észre, az énekes kikészült az előadása alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.