Magyaroroszág The Voice reklám Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor óriásit énekelt a The Voice első élő show-jában. Nagyon elismerően nyilatkoztak teljesítményéről az amerikai lapok. Egykori Az ének iskolában mentrorált tanítványa, Vivien nagyon büszke Viktorra, ahogy a kislány édesapja, Varga Miklós is.

A Mokka stúdiójában az Ének iskolájából megismert Varga Vivien és édesapja, a kiváló énekes, Varga Miklós beszélt arról, milyen érzéseket táplálnak Király Viktor amerikai sikerei iránt. Vivien büszke, míg édesapja emellett kicsit irigyli is Viktor sikerét. Király Lindát élő adásban hívták telefonon, elmondta, testvérét egy emberként szeretik Amerikában és Magyarországon is.

Nádai Anikót a párja mentette meg a szülés utáni depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20151109-nadai-anikot-az-ejjel-nappal-budapest-sztarjat-a-parja-kovacs-daniel-mentette-meg-a-szules-utani.htmlKimozdult kisfia mellől Nádai Anikó, aki csodásan néz ki a szülés után. Három hónapos kisbabája észre sem vette, hogy édesanyja helyett a nagymamája őrizte álmát, így szülei végre kettesben tudtak eltölteni egy estét, azaz három órát. TV + SztárokOrigoVajna Timi: "A férjem sokszor túl jószívűnek tart"http://www.life.hu/sztarok/20151110-vajna-timi-a-ferjem-andy-vajna-sokszor-tul-joszivunek-tart-szivesen-adakozok.htmlVajna Timi nem élt mindig olyan irigylésre méltó életet, mint mostanság, Andy Vajna feleségeként. Kislányként Miskolcon ő is találkozott a szegénységgel, és tisztában van vele, hogy nem mindenki olyan szerencsés, mint ő. Éppen ezért ott segít, ahol tud. TV + Sztárok--Megrendítő: Így küzdött életéért Gregor Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20151111-igy-kuzdott-eleteert-gregor-jozsef.htmlAz ország egyik legnevesebb operaénekese, Gregor József nagy műtéteken esett át, miután kiderült, súlyos betegséggel küzd. Mindent megtett a gyógyulása érdekében.TV + SztárokOrigoBoldog szülinapot, Demi Moore!http://www.life.hu/sztarok/20151111-demi-moore-szulinapja-november-11-akkor-es-most-ilyen-volt-a-szineszno.html1962. november 11-én született a gyönyörű Demi Moore. Ez bizony azt jelenti, hogy a színésznő ma ünnepli 53. születésnapját, ami szinte hihetetlen, mert tíz évet simán letagadhatna. TV + Sztárok--Király Viktor: "A sorsom az amerikaiak kezébe került"http://www.life.hu/sztarok/20151111-kiraly-viktorra-csak-az-usabol-lehet-szavazni-hogy-tovabbjusson-a-the-voiceban.htmlÚgy tűnt, magyar rajongótábora segítheti Király Viktort a Voice-ban való továbbjutásban, de nem. Kiderült, a versenyzőkre csak az USA földrajzi határain belül lehet szavazni. Viktor eddig szavazásra biztatta rajongóit, ám ennek tudatában a közösségi oldalain közzétette, csupán szurkolni tudnak neki. TV + Sztárok--Véget ért Mádai Vivien viszonylag nyugalmas életehttp://www.life.hu/sztarok/20151109-veget-ert-madai-vivien-nyugalmas-elete-kisfia-zeno-jarni-kezdett.htmlKét hónappal ezelőtt lett egyéves Mádai Vivien kisfia, Zénó, aki innentől állandó mozgást biztosít édesanyjának. A kis lurkó három hete kezdett el járni, és élvezi a szabad mozgás minden pillanatát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.