Újra Linda bőrébe bújik Görbe Nóra

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor -
Kocsis Tibor sorozat színész Görbe Nóra klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar sorozatának sztárja örökre a magyarok Lindája marad. Most egy szerep kedvéért újra visszatér mindenki kedvenc karaktereként!

Görbe Nóra az utóbbi években igen visszavonultan él, és a szinkronmunkáin kívül nem igazán láthatjuk őt a tévében. Kocsis Tibor, az X-Faktor győztese feldolgozza a Linda című sorozat főcímdalát, így felkereste a színésznőt, hogy a klipben játssza el újra a belevaló gimnazista lányt - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor

Az énekes azt nyilatkozta, hogy Nóra nélkül nem is lenne igazán eredeti a klip, így azonnal fel is kereste a kérésével. A színésznő nem habozott sokáig, és rögtön igent is mondott.

George Clooney meleg vagy sem?http://www.life.hu/sztarok/20151113-vlogoli-kerdezi-az-utca-emberet-hogy-george-clooney-meleg-vagy-sem.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere ezúttal a világhírű színésszel kapcsolatos legújabb pletykáról faggatta az utca emberét. TV + Sztárok--Sírva kért bocsánatot Király Viktortól Gwen Stefanihttp://www.life.hu/sztarok/20151112-kiraly-viktor-enekestol-sirva-kert-bocsanatot-gwen-stefani-a-the-voice-kiesese-utan.htmlA No Doubt énekesnője elmondása szerint már kész énekesnek tartja Viktort, és többször is bocsánatot kért azért, amiért nem őt választotta. TV + Sztárok--Fásy Ádám: "Sose ártanék Lajcsinak"http://www.life.hu/sztarok/20151112-fasy-adam-zenesz-tagadja-hogy-o-keverte-volna-gyanuba-lagzi-lajcsit-azaz-galambos-lajost.htmlNem csitulnak a pletykák Lagzi Lajcsi letartóztatása körül: egyesek szerint a mulatós sztár egyik "jóakarója" hívhatta fel a hatóságok figyelmét az illegális áram-, víz- és gázelvezetés gyanújával. Fásy Ádám megszólalt az ügyben. TV + SztárokMTIJaj! Kim Kardashian inspirálja a hatalmas fenekű lánythttp://www.life.hu/sztarok/20151112-abigail-ratchfordot-kim-kardashian-inspiralja.htmlEmlékszel még Kim Kardashian olajtól fénylő fenekére, ami a Paper magazin címlapján sokkolta a világot? Ezt a fotót utánozta le az óriási popsival megáldott rajongója. TV + Sztárok--Sarka Kata vidáman, Toncsi kiborulva távozott a bíróságrólhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-sarka-kata-vidaman-balint-antonia-toncsi-kiborulva-tavozott-a-birosagrol.htmlMint ismeretes, a nyár folyamán felkerült az internetre egy telefonbeszélgetés, amely állítólag Sarka Katáék és Bálint Antónia között zajlott. Akkor minden erről szólt, mindkét fél védte az igazát, most jött el azonban az idő, hogy a bíróság tegyen rendet. TV + Sztárok--Aleska párja először szerepel kamerák előtthttp://www.life.hu/sztarok/20151111-aleska-diamond-safrany-emese-parja-attila-eloszor-szerepelt-a-tv2-aktiv-kameraja-elott.htmlInternetes baki-videón mutatta meg párját Sáfrány Aleska. Attila korábban csupán mint személyi edző volt jelen Aleska életében, azonban január óta már az edzőtermen kívül is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.