George Clooney meleg vagy sem?

meleg George Clooney kérdező VlogOli homoszexualitás utca embere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VlogOli, a Life.hu vloggere ezúttal a világhírű színésszel kapcsolatos legújabb pletykáról faggatta az utca emberét. 

Akiről élete során egyszer sem merül fel a közvéleményben, hogy meleg, akkor ő valójában nem is igazi világsztár - tartja a mondás. A VlogOli ezúttal a Life.hu egy korábbi hírét vette alapul kérdezősködése során, amely szerint George Clooney titokban homoszexuális. Vajon az utca embere hogy áll a másság kérdéséhez? Fel kell ezt vállalni a nyilvánosság előtt, vagy sem? Az alábbi videóból kiderül:

A bicepszem a védjegyem - Nők, akik főleg karra gyúrnak a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151107-hiressegek-akiknek-nagyon-eros-a-felsoteste-a-sztarvilagban.htmlA testük a védjegyük, efelől semmi kétség. Vannak, akik hatalmas és formás popsijukkal hódítanak, mások a kebleiknek köszönhetik hírnevüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek gyakorlatilag minden porcikájuk tökéletes. De lássuk, kik azok a világsztárok, akik úgy érzik, méretes és formás bicepsz nélkül mit sem ér az élet... Ez Zsír!AFPTe összejönnél egy kerekesszékes emberrel? - VlogOli kiderítettehttp://www.life.hu/drlife/20151025-vlogoli-kerdezi-az-utca-emberet-a-kerekesszekesekrol.htmlVlogOli, a Life.hu vloggere ezen a héten komoly témáról faggatta az utca népét. A legfrissebb Voxpop témája a kerekesszékkel élők.Dr. Life--Sztárok, akiket halálba taszított a függőségükhttp://www.life.hu/drlife/20151111-judy-garland-robin-williams-eminem-drew-barrymoore-ongyilkossag-vagy-kiserlet.html4 sztár, akik komoly függőséggel élték életüket, végül mégis az öngyilkosság valamely formáját választották. Azonban még egy dolog közös bennünk: testi és lelki állapotuk miatt haláluk napjához képest csupán pár évig élhettek volna tovább. Dr. LifeAFPLebuktak! Szépen gömbölyödik Amal Clooney terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20151106-george-clooney-szinesz-es-felesege-amail-clooney-gyereket-varnak.htmlGeorge Clooney-t és sztárügyvédnő feleségét egy Los Angeles-i filmpremieren kapták lencsevégre, ahol Amal Clooney már nem tudta elrejteni egyre nagyobb hasát.Család--Házassági ajánlatokkal ostromolják a Konyhafőnök sztárját, Bernáth Józsefethttp://www.life.hu/intim/20151112-bernath-jozsefet-imadjak-a-nok-hazassagi-ajanlatokkal-bombazzak-a-szakacsot.htmlA mindig szigorú séf egy ország kedvence lett a már harmadik évaddal futó főzőműsorban. Sok néző fordul hozzá néhány konyhai praktikáért, néha azonban kap igen túlfűtött leveleket is. IntimOrigoGeorge Clooney-ék örökbe fogadtak - Új taggal bővült a családhttp://www.life.hu/csalad/20151029-george-clooney-es-amal-clooney-egy-kutyat-fogadtak-orokbe.htmlHónapok óta arról szólnak a találgatások, vajon mikor esik teherbe Amal Clooney. Most úgy tűnik, új taggal bővül a családjuk: a várva várt baba helyett azonban egy kutyus érkezett Clooney-ékhoz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.