Sosem látott fiatalkori kép került elő Madonnáról - Megdöbbentő fotó!

fotó fiatal kor Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy kisfiú, úgy fest azon a fiatalkori képen Madonna, melyet Instagram oldalán osztott meg rajongóival. 

A nyolcvanas évek elején, karrierje kezdetekor készült ez az egészen elképesztő fotó a fiatal énekesnőről, melyen szinte alig lehet ráismerni Madonnára. A ma már agyonplasztikázott 57 éves szupersztár a képen smink nélkül, fekete rövid hajával inkább hasonlít egy kisfiúra, vagy egy androgün modellre, mint egy későbbi szexszimbólumra - hiába, miből lesz a cserebogár!

Forrás: Instagram/ Madonna

Madonna teste olyan, akár egy tinédzseré

A popdíva szenvedélyesen szeret edzeni, aminek meg is van az eredménye: legújabb fotóján a teste olyan, akár egy tinédzseré. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Árpa Attila miatt fejezte be a tévézést Frei Tamás - Megdöbbentő vallomás! http://www.life.hu/sztarok/20151114-frei-tamas-arpa-attila-miatt-fejezte-be-a-tevezest-arulta-el-friderikusz-sandornak.htmlMegdöbbentő titokról rántja le a leplet az Összezárva Friderikusszal című műsor legújabb vendége, Frei Tamás, aki elárulta: annak idején többek közt Árpa Attila miatt hagyta abba a tévézést. TV + Sztárok--Hű, de kínos! Főzés közben égette meg péniszét Jamie Oliverhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-fozes-kozben-egette-meg-peniszet.htmlMeztelen szakácsnak lenni nem csupán kiváltság, hanem nagyon veszélyes is. A britek kedvenc sztárséfje megosztotta élete legszörnyűbb főzés közben történt élményét. TV + Sztárok--Csillagot kapott Daniel Radcliffe a hollywoodi hírességek sétányánhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-daniel-radcliffe-szinesz-csillagot-kapott-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlA Harry Potter sztárjának neve is felkerült a nagyok mellé a hollywoodi hírességek sétányán. TV + Sztárok--Hűha! Kulcsár Edina fotójától elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-kulcsar-edina-egyszeruen-gyonyoru-dogos-fotot-posztolt-a-szepsegkiralyno.htmlA világ második legszebb lányának választott szépségkirálynő egyszerűen gyönyörű a róla készült legújabb fotósorozaton. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra mindenkit meglepett a váratlan bejelentésével http://www.life.hu/sztarok/20151113-ordog-nora-ujra-keresi-magyarorszag-legtehetsegesebb-gyerekeit-mar-lehet-jelentkezni.htmlA népszerű műsorvezető a Mokka péntek reggeli adásában mondta el, hogy jövőre nagy dobásra készül a csatorna. Az ének iskolája helyett egy teljesen új formátum kerül a képernyőre. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huCharlie füstös hangja vajon kifog Gáspár Lacin?http://www.life.hu/sztarok/20151113-charlie-fustos-hangja-vajon-kifog-gaspar-lacin-a-sztarban-sztarban-dohanyozni-kezdett.htmlGáspár Laci a vasárnapi Sztárban sztárban két rendkívüli énekes bőrébe bújik. Donna Summert, és a magyar énekest, Charlie-t fogja utánozni. Érdekes, de nem a diszkókirálynő fogott ki rajta, hanem a magyar előadóművész jellegzetesen rekedt hangja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.