Csobot Adél Sztárban sztár Carly Rae Jepsen ájulás terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen elánnal játszotta a Sztárban sztár színpadán a szerelmes nőt Csobot Adél, aki Carly Rae Jepsen ismert számát, a Call Me Maybe-t adta elő. És még egy rendkívül sármos partnere is volt a színpadon. 

"Teljesen elájultam, amikor megláttam, hogy egy hasonló, kidolgozott testű férfit hívták a produkcióhoz, mint amilyen az eredeti videoklipben szerepel" - mondta még a próbák során Csobot Adél. Az állapotos énekesnő elárulta: mindig nagyon jó érzés szerelemről énekelni, főleg szerelmesen.

Havas Henrik szerint Adél jól hozta a lökött csajt a klipben, a zsűri többi tagja azonban nem volt maradéktalanul elégedett vele. Majka hiányolta belőle az energiát, ami eredetileg megvan benne. Bereczki Zoltán szerint pedig kicsit a hang is csúszott néhol. Ettől függetlenül szép pontszámokat zsebelt be.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.