Alig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekei

színésznő Julia Roberts színész Édesek és mostohák Jena Malone Liam Aiken karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek.

Jena Malone mindössze 13 éves volt, amikor megkapta az Édesek és mostohák kamaszlányának, Annának a szerepét, ám a lány már korábban is feltűnt tévésorozatokban – írja a TVGO.

Forrás: AFP/Jerod Harris

Később ő volt az a mázlista, aki összegabalyodhatott Jake Gyllenhaallal a Donnie Darkóban, majd maga mögött hagyva a tinilányos szerepeket játszott a Hideghegyben, a Büszkeség és balítéletben, az Álomháborúban, illetve az Éhezők viadalában Jennifer Lawrence mellett.

A cuki Bent megformáló Liam Aiken sem volt ismeretlen terep a filmezés, mielőtt 7 évesen beválasztották az Édesek és mostohákba. Liam később főszerepet játszott a Jó fiú! című vígjátékban, amelyet – immár kamaszként – A kárhozat útja című képregényadaptáció követett Tom Hanks-szel, és A balszerencse áradása.

Forrás: AFP/Jemal Countess

A már felnőtt Akien két filmben játszhatott főszerepet: a A How to Be a Man című vígjátékban és a Ned Rifle című drámában, a nagy áttörés azonban egyelőre még várat magára. Még többet itt olvashatsz Jena Malone-ról és Liam Aikenről!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.