Kocsis Tibor és Görbe Nóra együtt nosztalgiáztak

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor -
Kocsis Tibor X-Faktor színésznő találkozás Görbe Nóra videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese gyermekkori nagy kedvencével szerepel együtt új videóklipjében.

Kocsis Tibort hatalmas megtiszteltetés érte: Görbe Nórával együtt forgathatott, akitől tanácsot is kért új dalával kapcsolatosan.

Forrás: Facebook/Kocsis Tibor

„Ebben a szakmában az a szép, hogy időről-időre eléd sodor az élet olyan személyiségeket, akik gyerekkorodban a hőseid voltak. Olyan emberek, akiket csak a tévében láttál vagy a lemezeiket hallgattad, és arról álmodoztál, milyen lehet velük találkozni. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer Görbe Nóra, a Linda sorozat főhőse szerepel a videoklipemben, és megtisztel azzal, hogy a nevét adja a dalomhoz, amit a sorozat főcímzenéje inspirált" - lelkendezett a 2011-es X-Faktor győztese, aki legújabb dalához nem mást, mint Görbe Nórát alias Lindát hívta segítségül.

„Megmutattam neki a dalt, nagyon tetszett neki és elmondta, bízik a sikerében! Őszintén hiszem, hogy ezzel a dallal nemcsak Nórában, hanem mindenkiben jó emlékeket ébresztünk a 80-as, 90-es évekről" - mondta az énekes.

Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlA hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra, és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Félmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-andit-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekesnojet-felmillio-forinttal-vertek-at.htmlAz X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. TV + Sztárok--Milliókat fizetett férfi és női pornósztároknak egyetlen éjszakáért a HIV-pozitív Charlie Sheenhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-charlie-sheen-allitolagos-hiv-fertozott-szinesz-milliokat-fizetett-pornosztaroknak-egyetlen.htmlA színész állítólag az utóbbi két évben teljesen elzárta magát a külvilágtól, mert annyira rettegett, hogy nyilvánosság elé tárul betegségének titka. TV + Sztárok--Dér Heni: Hiányzik a családról szóló jövőképemhttp://www.life.hu/sztarok/20151112-der-heni-uzletasszony-lett-hianyzik-neki-a-csaladrol-szolo-jovokep-az-otthon-es-a-boldogsag.htmlÉnekesnőként ismerjük, pedig az üzletasszony megnevezés sem áll távol Dér Henitől. A Vajdaságból indult tini önerőből küzdötte fel magát a hazai zenei élet élvonalába. A Megasztár első évada óta töretlen népszerűségnek örvend. TV + Sztárok--Wolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--Frei Tamás a mai napig tart az orosz maffiától?http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-az-egykori-sztarriporter-friderikusz-sandornak-bevallotta-a-mai-napig-tart-az-orosz.htmlAz egykori sztárriporter őszintén vallott Friderikusznak arról az esetről, amikor meggyanúsították, hogy egy orosz maffiózó riportalanya nem az volt, akinek Frei beállította. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.