Nem vágyik esküvőre Pásztor Anna

Forrás: Just Creatív -
házasság kifutó terhes énekesnő Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak.

Az énekesnő egy jó ideig úgy gondolta, hogy kisfiút hord a szíve alatt, míg egy nap álmában egy pici lány nézett vissza rá. El tudjuk képzelni Annát rózsaszín gyerekruhák társaságában? Ugye, nem?

Én már a 21. századot képviselem, ahol az abnormalitás az elfogadott és izgalmas.

Forrás: Just Creatív

25 éve ismerem a páromat, nagyon jó a kapcsolatunk, de nem érzem szükségét, hogy mindenféle béklyókat, láncokat és gyűrűket magamra vegyek.

„Engem egy divatbemutatón ellendívának használnak, amit nagyon élvezek. A második bemutatóm előtt megjelentem az öltözőben egy kristályos, szadomazó ostorral a kezemben. A divattervezőnek a megdöbbenéstől leesett az álla. Mondtam, hogy ez a gyönyörűség lesz a kezemben, és ő beleegyezett. Görög Zita a klasszikus nőideál, én az ellenpólusa vagyok, és büszkén vállalom” – mesélt korábbi szerepléséről az Anna and the Barbies énekesnője, akinek pocakja már szép nagyra nőtt.

„Nehezebb aludni, gyakran bekeményedik a hasam, nehézkesen kapok levegőt. De jól bírom még, és segít, hogy nem hagyom, hogy várandósnak érezzem magam. Megpróbálok elvonatkoztatni, a hetedik hónapig néha el is felejtettem, hogy kisbabát várok. Mindenkinek azt tanácsolhatom, hogy annak ellenére, hogy ez nehéz időszak, ne merüljön el az önsajnálatban, a várandóssággal járó problémákban, csináljon mindet úgy, ahogy addig is csinálta.

Nevet már választottunk a kislánynak, de babonából nem mondom el.

Így lesz Alekoszból milliárdos: Ásványvízzel fogja ellátni Európáthttp://www.life.hu/sztarok/20151117-alekosz-igazi-kincset-talalt-a-haza-alatt-meghozza-gyogyvizet-a-gorog-remenykedik-hogy-milliardos.htmlEgy gyógyfürdő forrására bukkant az érdi rezidencia alatt a szájhős. TV + SztárokOrigo"Fogalmad sincs róla, mit jelent nőnek lenni" - Csúnyán beszóltak Caitlyn Jennernekhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-rose-mcgowan-csunyan-beszolt-caitlyn-jennernek.htmlA Bűbájos boszorkák csípős nyelvű sztárja nagyon kiakadt Caitlyn Jenner beszédén, melyet a Glamour Woman Of The Year díjátadó gáláján mondott, és jól ki is osztotta a transznemű hírességet. TV + SztárokOrigoLiam Hemsworth-től elolvadunk – Szívdöglesztő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151117-liam-hemsworth-szexin-pozol-orokbefogadott-kutyajaval.htmlA szexi színész mentett kutyusával pózolt legújabb Facebook-fotóján – amivel újra megdobogtatta a szívünket. TV + Sztárok--Szabó Zsófi arca falfehér lett: Vajon mi történhetett? http://www.life.hu/sztarok/20151116-szabo-zsofi-szineszno-falfeher-lett-egy-rosszul-sikerult-fotonak-koszonhetoen.htmlFöldöntúli fotó készült a színésznőről, akinek szelfije egy kissé beégett a nagy fényben. TV + Sztárok--Wolf Kati nagyon kiakadt Majkára - Botrány a levegőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-wolf-kati-a-tv2-sztarban-sztar-kieso-enekese-nagyon-merges-majkara-mert-aorexiasnak-nevezte.htmlAz énekesnő nehezen tud túllépni Majka kijelentésén, miszerint anorexiásnak néz ki. TV + Sztárok--Wolf Kati: "Majka menjen a fenébe"http://www.life.hu/sztarok/20151117-wolf-kati-a-sztarban-sztarbol-valo-kieseserol-meselt.htmlWolf Kati számára véget ért a Sztárban sztár, a Life.hu riportere így a kiesésével kapcsolatban faggatta a gyönyörű énekesnőt, de még az is szóba került, mit szól hozzá, hogy Majka anorexiásnak nevezte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.