Sztárban sztár Majka zsűri kiesés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati számára véget ért a Sztárban sztár, a Life.hu riportere így a kiesésével kapcsolatban faggatta a gyönyörű énekesnőt, de még az is szóba került, mit szól hozzá, hogy Majka anorexiásnak nevezte. 

Nem mindig értett egyet a zsűri értékelésével Wolf Kati, azt azonban érezte, hogy ki fog esni. Szerinte azonban az a legfontosabb, hogy a rajongói elégedettek voltak a teljesítményével, és sikerült árnyalnia a róla kialakult képet. Az énekesnő emellett Majka beszólására is reagált, aki a szombati adásban anorexiásnak nevezte.

Így találkozott először a Beckham család hercegnője Harry herceggelhttp://www.life.hu/sztarok/20151117-harper-seven-beckham-es-harry-herceg-eloszor-talalkozott-egymassal-egy-focimeccsen.htmlA kis Harper Seven Beckham egy futballmérkőzés előtt rázhatott kezet a sármos trónörökössel. TV + Sztárok--Frei Tamás: „Nagyon meghurcoltak"http://www.life.hu/sztarok/20151116-frei-tamas-allitolag-30-millio-forintot-vett-fel-a-cege-errol-az-ugyrol-meselt-friderikusznak.htmlFrei cége két évig dolgozott egy köztisztasági feladatokat ellátó szervezetnek, majd állítólag azzal gyanúsították meg, hogy a tanulmányt, melynek elkészítésével bízták meg, az internetről szedte. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlAz évek óta fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide- vagy oda- elárverez. Igaz, jótékonysági célra és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Törőcsik Mari: "Vérben ázott a tüdőm"http://www.life.hu/sztarok/20151116-torocsik-mari-hamarosan-80-eves-lesz.htmlHamarosan 80. születésnapját ünnepli Törőcsik Mari, aki az elmúlt években sok időt töltött kórházban is. A barátok és a rajongók szeretete azonban mindig életben tartották. TV + SztárokOrigoMegint rokkantparkolóhelyen fotozóták le Berki Krisztián Porschéjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151117-megint-rokkantparkolohelyen-fotozotak-le-berki-krisztian-porschejet.htmlNem ez az első eset, hogy a macsó tilosban jár. Nyáron azzal gyanusították meg, hogy autójával mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt, ráadásul alvó kislányát is a kocsiban hagyta. Most újra elkövette volna a korábbi hibáját?TV + SztárokOrigoAlig lehet rájuk ismerni! Így néznek ki most Julia Roberts mostohagyerekeihttp://www.life.hu/sztarok/20151116-julia-roberts-mostohagyerekei-az-edesek-es-mostohakban-jena-malone-es-liam-aiken.htmlEmlékeztek még az Édesek és mostohák című családi dráma két bájos gyerekszereplőjére, Annára és Benre? Az őket megformáló színészek azóta felnőttek, és filmbeli mostohaanyjuk, Julia Roberts babérjaira törtek. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.