Bankrablás közben aludt el a whiskys rabló

Forrás: TV2 -
bankrablás viszkis rabló Ambrus Attila alkohol alvás részegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila részegen ment kirabolni a bankot, így fordulhatott elő, hogy elszunyókált.

Előfordult, hogy még Ambrus Attilát, a sokat látott whiskys rablót is földre küldte az alkohol, méghozzá "munka közben" – írja a Blikk Ambrus Attila könyvére hivatkozva.

Forrás: TV2

„Nem szokott megártani a szesz, de úgy tűnik, fáradtabb lehettem a kelleténél, mert délutánra a pia felülkerekedett. Bementem a bankfiókba, sorszámot húztam, láttam, érzékeltem, hogy mennyien vannak, sok-sok ügyfél, várnom kellett, mire tisztul a terep, és közeledik a záróra. Lehuppantam egy üres helyre, és elnyomott az álom."

„A pisztoly ébresztett. A zsebembe rakott fegyver alvás közben nyomta az oldalamat, erre felriadtam. Te jó ég, hol vagyok? Ez futott át az agyamon, aztán pillanatok alatt - szolgálatba helyeztem magam-, és kedvesen álmodozó, jámbor ügyfélből vad, veszélyes, könyörtelen bankrablóvá váltam. „Mindenki a földre!" Ezt kiáltottam, miközben elővettem a stukkert, és lefegyvereztem az őrt."

A whiskys megölte volna bűntársát

„Volt egy olyan megállapodásom az akkori bűntársammal, hogy ha valaki megsérül kettőnk közül, és nem tud elmenekülni, akkor a másik fejbe lövi" – mondta Ambrus, részletek a Life.hu cikkében.
Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--Nem vágyik esküvőre Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20151117-pasztor-anna-nem-vagyik-eskuvore-de-terhesen-allt-kifutora.htmlNyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Terrorfenyegetés miatt szállt le a Tankcsapda gépehttp://www.life.hu/sztarok/20151118-a-tankcsapda-egyuttes-repulogepe-terrorfenyegetes-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre.htmlBombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az AirFrance légitársaság két járata, amelyek egyikén a magyar zenekar is utazott. Az együttes sajtósa, Bakó Csaba a Mokkának számolt be a részletekről. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárverezi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151116-debreczeni-zita-elarverezi-baratnojet-dukai-reginat.htmlA hosszú ideje fotósként dolgozó Debreczeni Zita 19 éves kora óta ismeri Dukai Reginát, akit – barátság ide vagy oda - elárverez. Igaz, jótékonysági célra, és Regina is támogatja. De miért is? TV + Sztárok--Wolf Kati: "Majka menjen a fenébe"http://www.life.hu/sztarok/20151117-wolf-kati-a-sztarban-sztarbol-valo-kieseserol-meselt.htmlWolf Kati számára véget ért a Sztárban sztár, a Life.hu riportere így a kiesésével kapcsolatban faggatta a gyönyörű énekesnőt, de még az is szóba került, mit szól hozzá, hogy Majka anorexiásnak nevezte. TV + Sztárok--Adam Levine egy sellőt varratott a hátára - Elképesztő tetoválás!http://www.life.hu/sztarok/20151116-adam-levine-hatat-mostantol-egy-egesz-alakos-sello-tetovalas-disziti-foto.htmlA Maroon 5 szexi énekesének testén már több helyen is találhatók különböző absztrakt minták, és motívumok, de most egy igazán különleges rajzot varratott magára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.