Hungary's Got Talent kisfiú tánc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent szombat esti válogató adásában színpadra lép a széria eddigi legelbűvölőbb fiúcsapata.

Bár a No Para tagjainak átlagéletkora még csak tíz év, eleganciájukkal magasra tették a lécet. Márk, Ádám, Bence, Dani és Balázs hat éve kezdtek el táncolni, most öten lépnek az RTL Klub műsorának zsűrije elé. A srácok már számos versenyen elindultak, most a nagyközönség előtt is szeretnének bizonyítani.

Forrás: RTL Klub

„Nekem az egész produkcióban az tetszett a legjobban, hogy önazonosak voltak a fiúk, nem majomkodtak" – mesélte lelkesen Kovács Patrícia a Life.hu-nak. „Nagyon vagányak, igazi gyerekként léteztek a színpadon, nem játszották meg magukat. Ilyennek kell lennie egy jó gyerekprodukciónak."

Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--Nem vágyik esküvőre Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20151117-pasztor-anna-nem-vagyik-eskuvore-de-terhesen-allt-kifutora.htmlNyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Bankrablás közben aludt el a whiskys rablóhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-a-viszkis-rablo-ambrus-attila-bankrablas-kozben-elaludt.htmlAmbrus Attila részegen ment kirabolni a bankot, így fordulhatott elő, hogy elszunyókált. TV + SztárokOrigoTerrorfenyegetés miatt szállt le a Tankcsapda gépehttp://www.life.hu/sztarok/20151118-a-tankcsapda-egyuttes-repulogepe-terrorfenyegetes-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre.htmlBombafenyegetés miatt megszakította útját Amerikában az AirFrance légitársaság két járata, amelyek egyikén a magyar zenekar is utazott. Az együttes sajtósa, Bakó Csaba a Mokkának számolt be a részletekről. TV + Sztárok--Félmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20151117-toth-andit-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekesnojet-felmillio-forinttal-vertek-at.htmlAz X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. TV + Sztárok--Megint rokkantparkolóhelyen fotozóták le Berki Krisztián Porschéjéthttp://www.life.hu/sztarok/20151117-megint-rokkantparkolohelyen-fotozotak-le-berki-krisztian-porschejet.htmlNem ez az első eset, hogy a macsó tilosban jár. Nyáron azzal gyanusították meg, hogy autójával mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen állt, ráadásul alvó kislányát is a kocsiban hagyta. Most újra elkövette volna a korábbi hibáját?TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.