Müller Attila: A szerencsén múlt, hogy nem kerültem tolószékbe

Forrás: TMC Földi D.Attila -
autós műsor baleset Müller Attila műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Müller Attilánál hitelesebb műsorvezetőt nem lehetett volna találni az autóversenyző-tehetségkutató műsorhoz. Saját tapasztalatai tanulságként szolgálhatnak, csoda, hogy hátborzongató autós- és motoros balesetei után nem került tolószékbe.

Müller Attilát egy testhezálló műsor vezetését bízták, olyannal, amelyben az autók és a száguldás iránti szeretetét kiélheti, ráadásul veszélytelenül. A jövő négykeréken című, december 10-én az M4-en induló autóversenyző-tehetségkutató műsor felvételén nem is nagyon engedték, hogy volán mögé üljön. Több autót és egy motort tört már ripityára, csoda, hogy baleseteit épen megúszta.

"Egyszer-egyszer bepattantam a versenyautóba és mentem pár kört, de nem örültek neki, és nem nagyon engedték, hogy alaposan kipróbáljam a kocsikat. Tudták, hogy egy motort és pár autót már összetörtem” – kezdett bele Attila, aki elmesélte, hogyan történtek a baleseteket.

Forrás: TMC Földi D.Attila

"Tanulságként szolgáljon, hogy én túl hamar hittem abban, hogy én leszek az első. A srácok közül sokan hasonló mentalitásúak, mint én voltam. Az én példámmal próbálom figyelmeztetni őket, nehogy rommá törjék a kocsi és magukat. Nem szabad hagyni, hogy elszálljon az agyad, hogy rád nem vonatkoznak a fizika törvényei, nincs határ, te egy szuperman vagy. Fokozatosan és jobban odafigyelve kell nyomni a gázt" - tette hozzá a műsorvezető, akinek két komoly autóbalesete is volt.

"2006-ban vezetés közben elalvás miatt történt az első, száguldottam haza a vidéki hakniról. Úgy éreztem, hogy még lenyomom, már csak 10 km hiányzott az érkezésig. De elaludtam, átszakítottam a szalagkorlátot és leugrattam az egyel lejjebb lévő keresztútra. Fejre állt a kocsi, a légzsákok kijöttek. Az odaérkező emberek csodálkoztak, hogy egyáltalán túléltem a balesetet. Ezt annak köszönhetem,hogy be voltam kötve, és egy karcolás nélkül kiszálltam. Azóta, ha érzem, hogy kezd csukódni a szemem, félreállok „ –emlékezett vissza Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.