Tóth Gabi: „A megfelelési kényszer fáraszt le”

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi színpad Sztárban sztár megfelelési kényszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már két hónapja elképesztő hajtásban van, azóta megy ugyanis a Sztárban sztár, amiben maximalista ember lévén minden héten tökéletes alakítást akar nyújtani.

„Ha hazaérek, még annyira pörög az agyam, hogy időt kell szakítanom arra, hogy lenyugodjak. Iszom egy citromfűteát, vagy ha nagyon kemény napom volt, akkor egy-két pohár bort. Ezalatt teljesen leeresztem magam” – mondta a dögös dekoltázsú Gabi a hot!-nak. Az énekesnő azt is elárulta, a megfelelési kényszere kizárólag a munkájára vonatkozik, a civil életében nincs meg ez az érzés.

Forrás: Instagram/tothgabi

„Ahogy bezárom az ajtót, eletelik két óra, amíg visszaváltozom a tapolcai Tóth Gabivá az énekesnőből, de le tudom tenni. Teljesen más a kettő személyiség. A tapolcai lány ugyanilyen nagypofájú és pörgős, de sokkal lágyabb, otthon nem sminkeli ki magát” – mondja nevetve Gabi, akinek a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi biztosít nyugodt hátországot.

„Figyelünk egymásra, tök cukik és boldogok vagyunk! Nagyon jól támogat engem, teljesen megérti az életemet” – mondja lelkendezve Gabi.

Vajon mitől hízik Tóth Gabi? Elárulta, miért gömbölyödik

A Sztárban sztár miatt felbolydult élete miatt felszaladt néhány pluszkiló Gabira, ami azonban egyáltalán nem zavarja. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Dwayne Johnson így énekel karácsonyi dalokat - Cuki videó!http://www.life.hu/sztarok/20151118-igy-dudolja-dwayne-johnson-mariah-carey-orokzold-karacsonyi-slageret.htmlA színész imádja elárasztani a közösségi oldalait vicces videókkal, és képekkel a rajongói számára. Most megmutatta, hogy hangolódik ő az ünnepekre. TV + Sztárok--Ki az aranyosabb: a vízilabdás fiúk vagy a kutyusok?http://www.life.hu/sztarok/20151117-vizilabdas-fiuk-es-lanyok-pozoltak-arva-kutyakal-a-vigyel-haza-alapitvany-jovo-evi-naptaran.htmlAz idén a vízipólós fiúk álltak modellt, hogy a jótékony célú naptárral segítsenek az árva kutyákon. Nehéz eldönteni, hogy melyikük a cukibb: a srácok vagy a kutyusok, és persze ott vannak még a lányok... TV + Sztárok--Kis híján terrortámadás áldozata lett Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-delhusa-gjon-enekes-kis-hijan-terrortamadas-aldozata-lett-egyiptomi-utazasan.htmlAz énekesnek szerencséje volt, mert Kairóba menet éppen nem fért fel arra a körülbelül negyven főt szállító buszra, amelyet terroristák robbantottak fel. TV + Sztárok--Nem vágyik esküvőre Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20151117-pasztor-anna-nem-vagyik-eskuvore-de-terhesen-allt-kifutora.htmlNyolc hónapos pocakkal, hófehér csipkecsodában lépett kifutóra Pásztor Anna a hétvégén. A vagány énekesnő szinte minden téren szeret eltérni a hagyományoktól, erről mesélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Kozsó: "Keira megmentette az életemet"http://www.life.hu/sztarok/20151118-kozso-beinditja-kedvese-keira-karrierjet-zenesz-elete-vegeig-zenelni-akar.htmlAz énekes, bár alig egy éve esett át egy komoly agyműtéten, ma már kirobbanó formában van. Most meghálálja kedvese támogatását, és segít neki beindítani a karrierjét. TV + Sztárok--Juszt László: "Frei Tamásnak szakma-szerte ismertek voltak kisebb-nagyobb hazugságai"http://www.life.hu/sztarok/20151118-juszt-laszlo-szerint-frei-tamas-kenyszeres-hazudozo.htmlKiverte a biztosítékot Juszt Lászlónál, amiket Frei Tamás Friderikusz műsorában mondott, így egy Facebook-bejegyzésben reagált is az elhangzottakra. Frei Tamást többek között kényszeres hazudozónak nevezte, aki véleménye szerint az egész országot átverte a tudósításaival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.