Csúnya átverés! Gyerekekből csaltak ki pénzt Oláh Gergő nevében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
gyerekek koncert csalás fellépés Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán visszaéltek Oláh Gergő nevével, mindezt azért, hogy pénzt csaljanak ki gyerekekből. 

Oláh Gergő ingyen vállalta el, hogy gyerekeket készít fel egy karácsonyi műsorra, ám sem az énekes, sem annak menedzsere nem tudta, hogy a kicsik szüleitől ezért pénzt kértek a szervezők - tudta meg a Bors. A lap információi szerint 150 ezer forintot kértek el egy duettért az énekessel.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Oláh Gergő internetes oldalán láttunk egy felhívást, hogy amatőr énekeseket, tehetségeket keresnek Gergő mellé egy koncertre. A fiam zeneművészetibe jár, televízióban is énekelt már, gondoltuk, megpróbáljuk. A castingon ki is választották, sok más gyerekkel együtt, de csak a végén jegyezték meg, hogy mindezért cserébe fizetnünk is kell. Az igaz, hogy egy öthetes képzést kapnak majd a koncert előtt, de a közel százötvenezer forintot így is sokalltuk. Sajnos mi ezt a pénzt nem tudjuk előteremteni. Azt sem értettük, miért kérnének több családtól is pénzt!? Ennyien énekelnének Gergővel karácsonykor?" – mondta a neve elhallgatását kérő apuka.

Oláh Gergő semmit nem tudott az egészről, menedzsere Takács-Schiwert László elmondta: "Gergő az utóbbi években is gyakran mondott igent jótékonysági akciókra. Ez esetben arra kérték fel, hogy készítsen fel gyerekeket egy karácsonyi műsorra, öt alkalommal foglalkozzon velük, és énekeljen együtt a felkészített csapattal. Ezért a hat alkalomért egy minimális honoráriumot ajánlottak neki". Az énekes az információk fényében visszalépett az ügytől.

A lap felkereste a szervezőket is, akik szerint csupán félreértés történt.

Tragédia! Justin Bieber barátja is meghalt a párizsi merényletekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151118-justin-bieber-baratja-meghalt-a-parizsi-robbantasokban.htmlSzörnyű veszteség érte a fiatal énekest, akinek barátja a párizsi merényletek során életét vesztette. TV + Sztárok--Sosem látott fiatalkori kép került elő Madonnáról - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151114-madonna-fiatalkori-kepet-osztott-meg-magarol.htmlAkár egy kisfiú, úgy fest azon a fiatalkori képen Madonna, melyet Instagram oldalán osztott meg rajongóival. TV + Sztárok--Falusi Mariann: "Azért kaptam a beteg barátokat, hogy általuk türelmet tanuljak"http://www.life.hu/sztarok/20151106-falusi-mariann-tavolsagtartasaval-vedi-meg-magat.htmlMindenki azt hiszi róla, hogy mosolygós és közvetlen, holott Falusi Mariann a valóságban nagyon zárkózott és távolságtartó. Beteg barátaiért viszont mindent megtesz, és állítja, nem véletlenül ajándékozta meg velük a sors. Nagyon meglepő titkokat árult el magáról az énekesnő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHien: "Valóra válik az amerikai álom"http://www.life.hu/sztarok/20151106-hien-szamara-valora-valik-az-amerikai-alom.htmlSzépen menetel a világsiker felé Hien, aki egy ideje Amerikában folytatja zenei tanulmányait. A magyar énekesnő kitűnik tehtségével osztálytársai közül, hamarosan pedig elképzelhető, hogy Jamie Lee Curtisnek is énekelhet. TV + Sztárok--Hajdú Pétert nagyon kiakasztotta a hazai helyzethttp://www.life.hu/sztarok/20151103-hajdu-peter-musorvezeto-nagyon-kiakasztotta-a-dugo.htmlA műsorvezető-producer teljesen kiborult, nemtetszésének pedig a közösségi oldalán adott hangot. TV + SztárokTörténelmi pillanat! Így reagáltak sztárjaink a magyar válogatott győzelmére a norvégok ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20151116-igy-reagaltak-sztarjaink-a-magyarok-gyozelmere-a-norvegok-ellen.htmlVálogatottunk szép győzelmet aratott a norvégok felett a tegnapi Eb-selejtezőn, és ezt focirajongó sztárjaink sem hagyhatták szó nélkül. Így ünnepelték a hazaiak győzelmét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.