Ördög Nóra: "Üzleti szempontból nem beszélhetünk nagy sikerről"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Kasza Tibor vállalkozás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Kasza Tibi: két profi tévés és egyben két profi vállalkozó. A műsorvezetés mellett Nóra például már öt éve saját vállalkozást is működtet, Kasza Tibi pedig jelenleg a a márkaépítésből igyekszik a lehető legtöbbet kihozni. 

Kasza Tibi már a Crystal idején is látta, hogy kulcsfontosságú a marketing a teltházas koncertekhez. Ezt a mai napig szem előtt tartja, és főleg facebookos rajongói oldalának kezelésére fektet nagy hangsúlyt. "A napokban csatlakozott hozzám egy kisebb kreatív csapat, akik segítik ebben. Úgy gondolom, hogy az egyedi tartalmakon múlik a Facebookon az elérés, nem pedig azon, hogy mennyit költünk rá" magyarázta a tévés-énekes az Origónak a Fiatal Vállalkozó Hete című rendezvényen. Tibi amúgy jelenleg közel félmillió követővel büszkélkedhet a közösségi oldalon.
"Napi 10-12 poszt kerül ki az oldalamra, és mivel nem lehet ilyen mennyiségű saját tartalmat gyártani, meg kell találni, hogy mivel tudok azonosulni, illetve fontos szempont, hogy a célközönségemnek is tetsszen. Ha ez a kettő teljesül, akkor széles rajongótáborra lehet szert tenni" - nyilatkozta.

Fotó: Polyak Attila - Origo


Ördög Nóra már öt éve működteti saját vállalkozását, az Angels Armyt gyerekkori barátnőjével, Törköly Erikával közösen. A tévés arról mesélt, hogy rengetegszer volt szükség újratervezésre. Eleinte maguk akartak leülni beszélgetni mindenkivel, de rájöttek, hogy ez kivitelezhetetlen, ezért elkezdtek rendezvényeket szervezni. Úgy döntöttek, hogy minél több nőt hívnak össze, akik hasonló problémákkal küzdenek, illetve szakértőket vontak be, akik hitelesen szólnak hozzá az önmegvalósítás témaköréhez: ez lett az Angyalműhely. "Sokáig a nullszaldo környékén táncolt a vállalkozásunk és a mai napig nem lettünk belőle milliárdosok. Szóval üzleti szempontból nem beszélhetünk nagy sikerről, de évek óta működik a cég, és közben lett egy irodánk a Corvin-sétányon, és vannak alkalmazottak, akiket havonta kifizetünk” – mondta el Ördög Nóra.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Rubint Rékáról életnagyságú festmény készülthttp://www.life.hu/sztarok/20151113-rubint-rekarol-eletnagysagu-festmeny-keszult-dardai-peter-muve.htmlEzt sem mindenki mondhatja el magáról.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huTrükkösen szokott le a cigiről Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20151113-tolvai-renata-enekesno-leszokott-a-dohanyzasrol.htmlKulcsár Edina showroomján futott össze riporterünk Németh Máté Tolvai Renivel. Az énekesnő arról beszélt, hogy immár 2 hete nem dohányzik. Hozzátette, eddig is csak napi pár szálat szívott, de rosszul viselte, hogy függ bármitől is. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzért eshetett ki Király Viktor a The Voice-bólhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-kiraly-viktor-a-the-voicebol-ezert-esett-ki-edesapja-kiraly-tamas-szerint.htmlAhogy megírtuk, az első 12-be nem sikerült bejutnia Király Viktornak a The Voice-ban. Az énekes elmondta, a műsor hozzásegítette ahhoz, hogy megismerjék a nevét és beindiuljon a külföldi karrierje. Édesapja Király Tamás pedig tudni véli, miért esett ki fia a tehetségkutatóból.TV + Sztárok--"Vajna Timi nem egy átlag dolgozó"http://www.life.hu/sztarok/20151110-a-life-hu-bulvarrapjeben-vajna-timi-toth-vera-berki-krisztian-gregor-bernadett.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki besokallt névrokona miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-szorcsik-viki-besokallt-nevrokona-szorcsik-h-viki-miatt.htmlElege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. TV + Sztárok--Félbeszakadt az Összezárva Friderikusszal forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20151026-felbeszakadt-az-osszezarva-friderikusszal-forgatasa-a-tv2-arpa-attila-otthagyta-a-studiot.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.