Hoppá! Feszültség és könnyek a Got Talent zsűrijében

Forrás: RTL Klub -
Horgas Eszter vita Hungary's Got Talent Csuja Imre Got Talent zsűri összeveszés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csuja Imre megbántotta Horgas Esztert, aki nem hagyta szó nélkül a színész beszólását.

A vita egy táncos produkció miatt tört ki, aztán tovább fokozódott. Horgas Eszter folyamatosan szembement zsűritársaival, és hiába adtak a többiek igent, ő mindig nemmel szavazott, mondván: „Amikor látom, hogy sokkal jobbak vannak, minek csillogtassam meg a reményt".

Forrás: RTL Klub

„Néha azt érzem, hogy nem ugyanazt a filmet látjuk" – vágta rá Csuja Imre.

Majd egy újabb produkció után, amelyre ismét Eszter mondott nemet, folytatódott a feszkó, Csuja egyre őrültebben kiabálta, hogy „IGEN" egy idő után a színész kibukott, és leosztotta zsűritársát.

„Szerintem tévedtél, Eszter, lukra rúgtál" - mondta a színész.

A szünetben az öltözőben, Eszter a könnyeivel küszködve magyarázott Imrének:

„Nem kérdőjelezhetjük meg egymástól, mit látunk, mit gondolunk, nem kérdőjelezheted meg a létem, mert akkor felállok és elmegyek. Biztos fáradt is vagyok, de azt éreztem, hogy fegyelmeznem kell magam, hogy ne álljak fel, és menjek ki. Bőghetnékem van, ott ültem, és azt éreztem, hogy nem hozhatsz ilyen helyzetbe" – szipogott Horgas Eszter.

„Nyílván van ez a szenvedélyem a munka hevében. Akkor beszéljük meg, mit mondhatunk egymásnak, nem akartalak megbántani, tényleg sajnálom, nem volt ilyen szándékom" – mondta Csuja Imre.

A vitát egy nagy öleléssel zárta le a két zsűritag, és Eszter úgy belelkesedett, hogy a Tambala dobegyüttes produkciója után megnyomta az aranygombot, így ők azonnal az élő showba jutottak.

Talamba együttes Forrás: RTL Klub
Kustánczi Lia hatalmas melleivel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kustanczi-lia-playmate-hatalmas-melleivel-szelfizett-az-edzoteremben.htmlEdzés közben villantotta meg óriáskebleit Kustánczi Lia.TV + Sztárok--Liptai Claudia elképesztő dolgokat alkotott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151120-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-elkepeszto-dolgokat-alkotott-a-cukraszatban.htmlA műsorvezető egyre ügyesebb cukrász, legutóbb pedig remekműveivel szelfizett. TV + SztárokOrigoKiss Daniella már Amszterdamban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kiss-daniella-a-miss-world-hungary-szepsgverseny-gyoztese-elindult-a-vilagversenyre-kinaba.htmlA Miss World Hungary első helyezettje ma reggel elindult Kínába, hogy ott képviselje hazánkat. TV + Sztárok--Búcsúzik az RTL szombat esti műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151121-iden-nem-lesz-tobb-gyertek-at-szombat-este-adasa.htmlÁbel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintértTV + Sztárok--Zimány Linda már nagyon érzi a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20151121-zimany-linda-mar-nagyon-erzi-a-karacsonyt.htmlZimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak.TV + SztárokOrigoAurelio: "Drogoztam, de nem vagyok bűnöző"http://www.life.hu/sztarok/20151121-aurelio-drogoztam-de-nem-vagyok-bunozo.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak Aurelionál. A VV6 győztese börtönbe is kerülhet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.