Gyertek át szombat este (tévéműsor) RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintért

Igazi sztárdömpinggel búcsúzik első szezonjától a Gyertek át szombat este!, amely a tervek szerint jövőre újabb évaddal folytatódik majd. Addig is ma este új játékosként érkezik a gameshow-ba a Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé és a közismert rádiós, István Dani is. A sziporkázó poénok, asszociációs feladatok és Balázs pikírt megjegyzései ezúttal sem maradnak el. Sőt, még egy csapattag cserének is szemtanúi lehetnek a nézők.

Forrás: RTL

Ábel Anita ugyanis már a játék elején úgy dönt, hogy csapatot cserél, mivel Istenes Bence és Fluor Tomi kereszttüze túl soknak bizonyul számára. „Most van az a pont, amikor én átülnék” – mondta Ábel Anita, majd helyet cserélt Kiss Ramónával, aki ugyancsak örült, hogy az Istenes Bence-Fluor Tomi párossal folytathatja a játékot. Hogy ezek után melyik csapat szerepelt jobban, kiderül szombaton este.

Kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést - Jön a rossz idő!http://www.life.hu/news/20151121-kilenc-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest-1.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton "hidegbetörés" várható, ennek nyomán több megyében sok esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre, hóra és lehűlésre is számítani kell. NewsThinkstockBátaszék tölgye lett az év fája 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151121-bataszek-tolgye-lett-az-ev-faja-iden.htmlBátaszék legöregebb, 300-400 évesre becsült fája, egy molyhos tölgy nyerte el az év fája címet. News--Imádja az internet a bőrbeteg labradort - Cuki fotó! http://www.life.hu/news/20151120-rowdy-egy-ritka-borbetegsegben-szenved-kozos-kepert-allitjak-meg-oket-az-utcan.htmlA 13 éves Rowdy egy tündéri négylábú, akinek szőre minden átmenet nélkül foltokban elkezdett fehéredni. Oregonban most ő az új sztár! NewsOrigoHétfőtől december elsejéig nem jár a 14-es villamoshttp://www.life.hu/news/20151120-hetfotol-december-elsejeig-nem-jar-a-14-es-villamos.htmlVágánykarbantartás miatt hétfőtől december elsejéig a teljes vonalon pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. News--"Muszlim vagyok, de azt mondják rólam, hogy terrorista. Megbízol bennem?" http://www.life.hu/news/20151120-meghato-kezdemenyezest-csinalt-egy-muszlim-ferfi-tobben-is-sirva-megoleltek.htmlEzzel az üzenettel szerette volna felhívni a figyelmet a társadalmi megbélyegzés ellen egy férfi Párizs egyik forgalmas utcáján. Arra kérte az embereket, hogy ha nem félnek tőle, öleljék meg. NewsOrigoLewis Hamilton letaszíthatja a trónról Michael Schumachert?http://www.life.hu/news/20151120-lewis-hamilton-megdonteti-michael-schumacher-rekordjat-ugy-forma-1-sztar-van-szuletoben.htmlA visszavonult skót versenyző, David Coulthard szerint a brit pilóta megdöntheti a lassan két éve lábadozó Schumacher egykori hét vb győzelmét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.