Dráma az RTL Klubnál: Egymásnak estek a Hungary's Got Talent ítészei

Horgas Eszter Hungary's Got Talent Csuja Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lement az utolsó válogatóadás a Got Talentből, de volt egy kis feszültség két zsűritag között.

A Hungary's Got Talent kissé hosszúra nyújtotta a nagyrészt egyforma castingszakaszt, de mindenki fellélegezhet, mert jövő szombattól már élő show-k jönnek, a szerencsétlen, ügyetlen exhibicionisták mellőzésével. A hosszú zsűrizés azonban szellemileg lefárasztotta az ítészeket is - írja az Origo.

Csuja Imre alaposan megbántotta Horgas Esztert Forrás: RTL

Csuja Imre például többször belekötött Horgas Eszterbe, mondván, a nő rosszul látja a produkciókat, sokszor mond nemet igen helyett, egyáltalán: fura az ízlése. A fuvolaművész láthatóan megbántódott, sírt is egy sort a pihenőszobában, ahol a színész is érezte, hogy feszültség van.

"Megbántani nem akartalak téged, próbáltam tréfásan fogalmazni. Sajnálom, ha rosszul esett, de ebben a feszültségben nem tudok dolgozni" - magyarázta Csuja, aki úgy izzadt, mintha húsz percet ült volna a szaunában.

"Mindenki elmondhatja, amit gondol, de nem kérdőjelezhetjük meg, a másik mit látott, mit gondolt. Nem kérdőjelezheted meg a létem, mert ha ez lesz, akkor felállok és elmegyek. Nem hozhatsz ilyen helyzetbe" - válaszolta a könnyes szemű muzsikus, aki számolta az eseteket: négyszer hozta őt kellemetlen helyzetbe zsűritársa.

Horgas Eszter: „Az életem soha nem erről szólt, és most fáj…”

"Épp ki vagyok akadva bizonyos bulvárcikkek miatt, úgyhogy éjszaka nem alszom valami jól..."

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra pár hete készített interjút Horgas Eszterrel, aki nyíltan és őszintén válaszolt a neki szegezett kérdésekre. Cikkünket itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.