Így bújik össze Gáspár Laci és Kökény Attila: Vajon mire készülnek?

Forrás: Instagram/sztarbansztartv2 -
Kökény Attila Sztárban sztár Gáspár Laci Grease énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nevetés ma is garantált lesz. A két énekes már régen elnyerte az átváltozás kategória első helyét, ma este pedig egyikkőjüknek újra női ruhába kell bújnia. 

Gáspár Laci és Kökény Attila egy örökzöld klasszikussal, a legendás Grease egyik betétdalával készülnek a Sztárban sztár vasárnapi adására. A közös fotón már látni is egy szőke parókát, és már ettől mosolyra húzódott a szánk.

Forrás: Instagram/sztarbansztartv2

Búcsúzik az RTL szombat esti műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151121-iden-nem-lesz-tobb-gyertek-at-szombat-este-adasa.htmlÁbel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintértTV + Sztárok--Ma este lepattan a tangánk! Ő lesz Peter Sramek partnere a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20151122-peter-sramek-es-pal-denes-az-lgt-frontemberit-fogja-szinpadra-vinni.htmlKét macsó fogja ma este uralni a Sztárban sztár színpadát. Peter Sramek a Voice egykori győztesével, Pál Dénessel hódítja majd meg a tévénéző hölgyek szívét. TV + Sztárok--Tóth Gabi ma este tüzesebb lesz, mint valaha: Dögös duettpartnerrel robban!http://www.life.hu/sztarok/20151122-toth-gabi-es-szandi-igazan-szexi-produkcioval-keszul-tuzes-hangulat-a-szinpadon.htmlIgazán erotikus, és szexi produkcióval készül ma este Szandi és Tóth Gabi, akik Shakira és Rihanna egyik legvadítóbb közös dalát fogják előadni a színpadon. TV + SztárokOrigoÚj fordulat Som-Balogh Edina pornóperében http://www.life.hu/sztarok/20151121-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-szinesznoje-pornopereben-uj-fordulat.htmlAhogy azt idén nyáron a Life.hu is megírta, visszaéltek a gyönyörű sorozatszínésznő jogaival egy pornóújságban. Most azonban új fejlemények történtek az ügyben. TV + Sztárok--Liptai Claudia elképesztő dolgokat alkotott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151120-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-elkepeszto-dolgokat-alkotott-a-cukraszatban.htmlA műsorvezető egyre ügyesebb cukrász, legutóbb pedig remekműveivel szelfizett. TV + SztárokOrigoBoros László: "Zámbó Jimmy vesztét a gyorsan jött siker okozta"http://www.life.hu/sztarok/20151118-zambo-jimmy-enekes-volt-menedzsere-boos-laszlo-allitja-az-enekes-vesztet-a-gyorsan-jott-siker-okozta.htmlA legendás zenész egykori menedzsere, Boros László állítja, hogy Jimmy vesztét a siker és a sok pénz okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.